Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gravidkuddar – för ökad komfort och mysfaktor

För avlastning och stöd.
Till natten eller powernapen.
Upptäck fördelarna med en gravidkudde.

Äntligen kommer Prime Day till Sverige! Passa på att bli medlem redan idag, för att kunna ta del av alla grymma erbjudanden. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Det finns många olika former och storlekar, allt för att passa just dig och din kropp. Kanske behöver du avlastning för att kunna sova ordentligt eller stöd vid amningen. Oavsett vilka behov du har, finns det en gravidkudde som underlättar för dig – oavsett om du är höggravid eller nyförlöst. 

Det kanske vanligaste sättet att använda en gravidkudde är för att sova bättre på natten. Många som har varit gravida kan säkert hålla med om att sömnen blir lidande allt eftersom magen växer och bli större. Men gravidkuddar fyller flera funktioner och går också att använda efter förlossningen, som amningskudde. 

Vi har gått igenom utbudet av gravidkuddar i olika varianter, former och funktioner för att underlätta för dig i valet av det rätta stödet. Här är våra favoritkuddar! 

Multifunktionell gravidkudde

Koala Hugs är en multifunktionell graviditets- och amningskudde som kan användas av blivande och nyblivna mammor, det vill säga både före och efter förlossningen. Det är en bekväm och skön kroppskudde som underlättar sömnen och mildrar ryggbesvär. När barnet väl är fött går den med fördel att använda som amningskudde.

U-formad gravidkudde

 

Det här är en U-formad graviditetskudde som ger avlastning för rygg, mage, höfter och knän.  Den har en ergonomisk design som främjar bättre sömn och ökad komfort vid amning eller mysiga stunder i soffan, fåtöljen eller sängen. Den här kudden är alltså multifunktionell och passar lika bra under graviditeten som efter – allt för att underlätta vardagen för blivande eller nyblivna mammor.

Full body gravidkudde

Den här J-formade graviditetskudden är utformad för att följa kroppens naturliga form för att på bästa sätt stödja ditt huvud, nacke och rygg. Denna graviditetskudde hjälper till att minska obehag i vardagen för dig som gravid och lindrar smärta i olika kroppsdelar.

LightEase gravidkudde

Det här är en gravidkudde som går att anpassa allt eftersom magen växer och dina behov ändras. Den består av två skumkuddar på vardera sida om ett justerbart band, som enkelt går att anpassa för ökad komfort. Skumkuddarna ger ett mjukt och fast stöd som hjälper dig att sova bättre på natten och som lindrar obehag och smärta. 

Gravidkudde från NiDream Bedding 

En H-formad design för ett ergonomiskt stöd – Denna kudde stöttar både mage, ben, rygg och höfter för en ökad komfort i liggande och sittande positioner. Kudden kan delas upp u två delar: till en J-formad kudde och en D-formad kudde. Det är alltså en mångsidig kudde som går att anpassa efter just dina behov – för att ge dig ökad komfort under hela graviditeten.

Bläddra bland ett stort utbud graviditetskuddar på Amazon.se

Läs mer: 

Skönhetsprodukterna du inte visste att du behövde

Bästa solkrämerna för ansiktet – hejdå solkrämsfinnar