Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Guide:Så lätt slipper du myggen i sommar

Lagom varm och lagom solig.
Sommaren i Sverige är härlig på många sätt – men mygg vill gärna störa friden.
Här metoderna för att slippa blodsugarna.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Doftljus och myggmedel i all ära. Men vill du verkligen få bort myggen är det tekniska prylar som gäller. Och det finns en uppsjö metoder – allt från små portabla enheter till mer robusta alternativ. Nedan listar vi våra favoriter som fått höga betyg i olika tester och därmed med fog kan påstås göra sitt jobb väl.

Lista: Fyra bra myggfångare

 

Thermacell MR450

Storleksmässigt i klass med en bärbar högtalare men ger ett fullgott skydd i upp till 21 kvadratmeter, perfekt för både altan och camping. Brukar placera sig i absoluta toppen i oberoende tester och har ett överkomligt pris.


Moel 304

Ingen skönhet, men tar effektivt hand om såväl mygg som andra insekter. Omfånget är 8-10 meter, vilket lämpar sig väl för uteplatsen. Drivs med vanlig el. Fick nyligen näst högsta betyg i ett större test.

Thermacell Halo Mini

Fasligt lik en känd röstassistent men istället för att läsa upp nyheter och sms håller den myggen borta från din uteplats. Skapar en osynlig och doftfri skyddskupol inom en radie på fem meter och sköter sig själv. Det enda du behöver göra är att ibland byta bränslekassett.

Kan ej hitta produkten.Moel AIT

En lite dyrare modell där myggen lockas av UV-ljuset, sugs in via en fläkt och hamnar i en behållare. Drivs med el så passar absolut bäst inomhus eller på altanen. Tips är att ställa den utom räckhåll för barn så de inte stoppar fingrarna i rotorbladen.

 

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Läs allt om Prime day här

Läs mer:

Det ska du tänka på när du inreder din uteplats

Knepen för att undvika råttor hemma