Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är den senaste matlagningstrenden

Tiktok, Instagram och Youtube har fulkomligt överöst av folk som både bakar och lagar mat i varmluftfritöser.
Det har både lagats lax, potatis och pizza i den populära fritösen.
Philips Essential Airfryer är den som synts mest till i klippen.
Och det förstår vi – för aldrig har det varit så smidigt ,och snyggt, att laga mat som nu.

Här kan du hitta alla varmluftsfritöser  

Philips Essential Airfryer

 

Att laga mat genom en airfryer är verkligen det nya. Och det är inte konstigt, maten blir både god och smidig att laga. Du behöver inte stå och passa som en hök eller stå med temperaturmätaren i högsta hugg. I stort sett allt sköter luftfritösen åt dig. Så nära man kan komma en robot som lagar all mat åt dig. Det enda du behöver göra är att förbereda potatisen, köttet eller grönsakerna men tillagningsprocessen behöver du inte bry dig i. Ställ bara in rätt inställningar och tada, perfekt krispiga potatisklyftor och lax som smälter i munnen är redo att intas.

En av de populäraste luftfritöserna på marknaden är Philips Essential Airfryer. Att den fått så goda recensioner och betyg i olika tester grundar sig i dess stilrena design och enkelheten i att använda sig av fritösen. Jämför man Philips Essential Airfryer mot en vanlig klassisk fritös så luftfriterar den upp till 90 procent mindre fett. Har du ingen inspiration till vad som ska lagas till middag löser den även det med tillhörande recept efter just dina mål.

Finns i flera modeller, för alla hushåll.

Rapid Air-tekniken möjliggör att maten blir både kripsig, smakrik och saftig utan att för den delen behöva tillsätta massa fett. Du kan både njuta av maten och veta att det du får i dig är en perfekt balanserad och hälsosam måltid.

Läs mer: Så får du till en riktigt krämig penne vodka

På marknaden finns idag flera luftfritöser i olika storlekar och med mer eller mindre funktioner beroende på vad man är ute efter.

Grunden är att man ska kunna fritera och värma upp samt steka mat utan att behöva olja. Ett sätt att kunna minska intaget av mättat fett.

Det kan dock vara värt att lägga en extra slant för en något större luftfritös och som har förinställda program beroende på vad som ska tillagas. Det ska inte vara något krångel med att tillaga sin mat i fritösen, annars kan du likväl laga din mat på spisen och i ugnen.

Så haka på en trend som faktiskt gör nytta för din hälsa och underlättar i vardagen. Spara tid och få energi.

Tre andra populära och prisvärda airfryers 

Tristar FR-6990 luftfritös

 

Tristar FR-6990 är en prisvärd luftfritös som med 1500 watt kan tillaga dina rätter smidigt och snabbt. Utrustad med överhettningsskydd för att säkerställa att matlagningen inte tummar på hemmets säkerhet.

Med varmluftsfritös Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL kan du tillaga fantastiska rätter utan olja. Du kan använda den för att steka läckra pommes frites och snacks, men också baka, grilla eller rosta. Med en effekt på 1500 watt och tack vare varmluftskonvektionen kan du snabbt tillaga dina rätter. Varmluftsfritös har en kapacitet på 3,2 liter och har en storlek på 31,5 cm x 34 cm x 28 cm. Tack vare de halkfria fötterna och det svala greppet är fritösen säker att använda. 

Electrolux Explore 6 varmluftfritös 

 

Den lite lyxigare varmluftfritösen, Electrolux Explore 6, kan du njuta av hälsosam, god och snabblagad mat.

 Njut av knaprig och välsmakande friterad mat, där lite eller ingen olja används. Den mångsidiga Explore 6 Air Fryer fritösen kan användas till fritering, grillning, stekning och till och med till bakning. Fritösen ger dig ett mer hälsosamt sätt att njuta av dina friterade favoriter. Het luft cirkulerar och värmer upp ingredienserna från alla vinklar vilket ger en knaprig yta

Fritösen från Electrolux är ett utmärkt allsidigt köksredskap. Bara ett köksredskap behövs när du känner för att baka, fritera, steka eller grilla – allt detta kan göras med denna Air Fryer

Varmluftfritösen har hela åtta förinställda program gör det enkelt att få till läckra och hälsosamma resultat. Oavsett om du gräddar muffins, tillagar en kyckling eller friterar grönsaker, är Explore 6 Air Fryer snabb och enkel att använda.

Om allt ovan inte vore nog, så har fritösen även en stor kapacitet. Den avtagbara korgen på 3,5 liter är stor nog att tillaga en hel kyckling. Alla löstagbara delar på Explore 6 fritös kan diskas i diskmaskinen

NUTRI-FRYER varmluftsfritös XXL

Nutri-fryer varmluftfritös  är en riktig modern varmluftfritös. Den är perfekt för tillagning av kött, fisk, grönsaker, & mycket mer – krispig matlagning på ett hälsosamt sätt utan användning av fett.

Utrustad med kraftfull 2000W effekt med Cool Touch, fyller 5 liter (4-5 portioner), PFOA-fri non-stick-beläggning, digital pekskärm med timer och 8 integrerade matlagningsprogram. Dessutom är den lätt att rengöra och alla delar tål att diskas i diskmaskinen.

Pizzabricka och brödbakkorg medföljer på köpet.

Behöver du nya tallrikar till alla kommande middagar? Spana in dessa här

Läs mer: Så lagar du en perfekt carbonara