Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hälsporre – så råder du bot på problemet

Gör det ont under foten, eller snarare mellan foten och hälen? Då finns det en risk att du har vad som i folkmun kallas hälsporre. Det är ett otyg som gör sig påmint i vardagen, hela tiden. Men oroa dig inte, med SMATIS hälskydd är hälsporre ett minne blott.

På Amazon.se hittar du fler produkter som skyddar mot överbelastningar och skador

SMATIS hälskydd mot hälsporre

Vi vet att det gör ont under foten, bak mot hälen, och det är himla irriterande. Men vad är egentligen hälsporre? Jo, under foten sitter en bred och tjock sena. Den utgör ett viktigt stöd. Överbelastar du den senan när du går eller springer riskerar du att få hälsporre. Det kan till och med bli så illa att det bildas en påbyggnad av benet på undersidan av hälen. 

Problemet beror allt som oftas på att du sprungit eller gått alldeles för mycket i skor som inte varit anpassade efter dina fötter. Det brukar gå över med tiden och de flesta läker efter ett års tid, men fram till dess bör du titta närmare på SMATIS hälskydd.

Det är nämligen ett branschledande hälskydd som har en mjuk gelkudde inbäddad i häldynorna. Vad det betyder? Det betyder att hälskyddet lindrar svår hälsmärta och obehag från exempelvis klackar eller hårda underlag. Dessutom får du nu 12 månaders garanti. Skulle du inte vara nöjd kan du när som helst byta in din produkt från SMATIS.

Här kan du köpa den här produkten

McDavid fotstöd 199

Är du på jakt efter något rejälare och inte tycker om att ha en gelkudde i skon, så är McDavids fotstöd det perfekta alternativet. För här får du en rejäl produkt som inte bara skyddar hälen, utan den stöder också fotleden. Det är inte alls en dum investering om man är en aktiv person som vill ha stöd runt fotleden också.

Här kan du köpa McDavid fotstöd 199

Vill du hellre bläddra själv bland ett större utbud – klicka