Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är 5 brädspel hela familjen älskar

Roligt, utmanande och läge för många skratt.
Hela familjen får en underhållande stund när man samlas runt brädspelen.
Här är fem spel som går hem i alla läger.

Långhelger innebär att brädspelen åker fram hos många familjer, men det går förstås utmärkt att spela annars också. Varför inte satsa på en klassiker som håller i alla väder?

Ticket to Ride Europe

Tåget tar dig på äventyr till huvudstäder runtom i Europa runt förra sekelskiftet. Spelet finns i olika varianter och är extremt enkelt att lära sig, en nybörjare är igång på bara några minuter.

Här kan du köpa det här spelet

Jenga

Amazon-kundernas storfavorit just nu. Tar bort klossarna en efter en från tornet, men se till att tornet inte rasar när det är din tur! Passar de flesta åldrar och går väldigt snabbt att spela.

Här kan du köpa det här spelet

Uno

Ett klassiskt kortspel som passar perfekt såväl hemma som på resan. Denna upphottade version innehåller joker-kort som ni själva kan bestämma reglerna kring – ger en extra krydda till kampen!

Här kan du köpa det här spelet

Twister

Vem har inte spelat detta under uppväxten? Spelet håller i allra högsta grad fortfarande! Upp och hoppa, men var beredd på svår akrobatik och många skratt oavsett ålder.

Här kan du köpa det här spelet

Pictionary

Upplägget är lika enkelt som svårt: En i laget ritar, de andra gissar vad teckningen föreställer. En rejäl stämningshöjare med skrattgaranti åt klurigheterna, oavsett ålder på deltagarna.

Här kan du köpa det här spelet