Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är allt du behöver för en kväll på stan

Äntligen är det dags. Äntligen får vi återigen dansa på borden och slå klackarna i taket.
Här är allt du behöver för sena partynätter - utan skavsår och med sminket i behåll.

Hitta allt inom skönhet på Amazon.se

Skavsårsplåster från Compeed

Innehåller 10 plåster i olika storlekar och former för blåsor på händer, fötter, hälar och tår. 

Det var bokstavligen år sedan vi dansade oss svettiga på klubben. Men nu öppnar fest-Sverige upp igen! Dessvärre kommer många sena nätter med smärtsamma skavsår och borttappade betalkort. Så varför inte säkra upp med Compeeds magiska skavsårsplåster? Det är bara att slänga ner några i handväskan och plocka fram vid behov. De tar ju ingen plats!

Detsamma gäller dock INTE för bankkort. Flytta istället över dina värdesaker till en clutch från Ideal Of Sweden. Den har både plats för mobilen och korten. 

iDeal Of Sweden Mayfair Clutch 

Anpassad för iPhone 11 Pro/X/XS. Inkluderar ett svart mobilskal som kan bytas ut mot våra andra mobilskal. Rymmer nio kort: tre i respektive fack på insidan och sex i det större facket bakom. Inkluderar en avtagbar matchande rem.

Men alla gillar inte att ha sina värdesaker på ett och samma ställe. Den här korthållaren i mjukt läder från Ted Baker är utrustad med både öppna fack och ett som försluts med dragkedja. Säkert och smidigt!

Korthållare från Ted Baker 

Det finns många andra småsaker som kan vara bra att ha med sig och som tack vare sin storlek även får plats i de minsta väskorna. Att lukta gott är förmodligen något vi alla strävar efter och det är ganska klumpigt och onödigt att bära runt på en hel parfymflaska. Toureals påfyllningsbara parfymbehållare kan fyllas med din favoritdoft och får garanterat plats i handväskan. 

Tom parfymsprejflaska från Toureal  

Säljs i trepack och rymmer 8 ml. Materialet består av aluminiumyta med inre glasbehållare. 

En annan sak vi strävar efter är att sminket ska hålla sig fräscht hela natten lång. Den klassiska setting sprayen från Mac cosmetic, Mac Prep Prime Fix +, återfuktar din hud och fräschar till ditt smink. Den lämpar sig för alla hudtyper och kan sprayas på oavsett tid på dygnet. Den platsar perfekt i handväskan.

Mac Prep Prime Fix+ 100 ml

Även om restriktionerna har hävts, kommer nog många av oss hålla kvar vid några av de rengöringsritualer pandemin har fört med sig. Att använda handsprit är förmodligen en sådan sak. adrop Hand Sanitizer Spray innehåller 40 ml handrengöring i litet format som är lätt att ta med sig. Sprayen absorberas snabbt och innehåller ingredienser som ger näring och återfuktar huden. 

adrop Hydrating Hand Sanitizer Spray

Kan ej hitta produkten.

Spana in fler skönhetsprodukter här

Läs mer:

Föreviga minnena från årets fest analogt – allt du behöver veta

Bli av med förstorade porer och plitor för gott – här är rutinen för dig

Konsten att hålla en middag