Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är årets bästa juldekoration

Advent är här vilket även innebär att lådan med juldekorationerna åker fram. Känner du att bara tanken av att pynta inför julen ger dig stresspåslag, då kan du luta dig tillbaka. Vi har allt för dig. Ta fram glöggen och kura upp dig i soffan, nu åker vi.

Amazon.se har ett stort utbud av allt för hemmet

Adventsljusstakar som lyser i stadens fönster, den årliga julskyltningen glimrar upp i vintermörkret, saffran osar från konditorierna och vart du än vänder dig spelas Mariah Carey’s ” All I want for christmas”. Juletiderna är här, och det är dags för dig att sätta julstämningen i ditt hem. För en stressfri jul, en jul likt den du hade som barn. Där myset är i fokus, inte att stressa i butiker efter de perfekta julklapparna. För julklapparna kan du luta dig tillbaka med en glögg i handen i ditt julpyntade hem och klicka hem. Säg hejdå till långa köer, svett som dryper och den hetsiga stämningen som råder medans Mariah Carey tar ton.

Så får du till julstämningen

Slå på Carolas julskiva , koka lite glögg och samla familjen. Nu är det dags för julpyntet. Har du tröttnat på era gamla tomtar och juldukar? Lugn bara lugn, vi har samlat några riktiga godingar som dessutom kan levereras snabbare än vad tomten tar sig runt hela jorden. Inspireras och låt julfeelingen komma.

Julig glaskula med snö

En glaskula där man skakar så snön ringlar ner har något drömskt över sig. Något vi aldrig växer ifrån. Den har en given plats i julpyntet, och även en perfekt present till någon du håller kär. Skaka och dröm dig bort för en lite stund.

Ljusslinga med stjärnor i LED

Lys upp ditt hus i vintermörkret. Det sänker glädje både till dig och dina grannar. Och det är väl det juletiderna handlar om, att sänka glädje och omtanke till våra medmänniskor.

Tomte i konstsmide med belysning

En juldekoration i smide med belysning är ett måste. Inget ger väl mer julstämning än denna klassiker till juldekoration. Dessutom håller den i alla tider. Kanske kan den även vandra vidare till dina barn en dag?

Dörrkrans med belysning

Välkomna dina gäster och dig själv varje dag med en härlig julkrans på dörren. Kommer garanterat muntra upp dig efter en lång dag på jobbet och sätta stämningen och ta bort stressen ifrån dina axlar innan du ens öppnat dörren.

Adventsljusstake

Tröttnat på traditionella adventsljusstakar? Då är denna lilla värld något för dig. Dessutom i avskalat vitt för det mer minimalistiska hemmet.

Adventsljusstake från Ellos

En klassisk adventsljusstake från Ellos i guld som passar alla hem, både det minimalistiska hemmet och det maximalistiska.

Julig toalettsitsskydd

Klart muggen även ska piffas till inför jul. Dina gäster kommer garanterat få sig ett gott skratt, bara de inte fastnar på muggen av den magiska stämningen.

Mini julgran

Är du ivrig på att ta fram granen men känner att det är lite för tidigt och helst inte vill ha ett naket träd med golv täckt av barr på jul? Då kan du smygstarta med en minivariant i plast. Ett hett tips är även att ge barnen ett varsitt träd till sina rum där du varje dag kan smyga fram en liten present eller att de möts av ett paket eller två på julaftonsmorgon.

Yankee candle med juldoft

Låt hemmet osa av julstämning tack vare Yankees traditionella julljus i doft av mandarin, bergamott och eukalyptus samt inslag av cederträ.

Juliga tofflor

Julmyset är inget utan ett par gosiga jultofflor. Köp och matcha med hela familjen för optimal stämning.

Här kan du inspireras mer:

Adventsljusstakar för alla smaker

Jul i fjällen

Roligaste jultröjorna 2021

Inte hittat det du söker? Spana då in denna julshop