Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är årets hudvårdskalendrar – från budget till lyx

Behåll barnasinnet i år och införskaffa en adventskalender där du får en liten gåva varje dag fram till julafton. Eller varför inte skämma bort någon du håller kär med en? Idag är det inte kalendrar med choklad som önskas, utan lyxigare varianter med hudvård. Stå högt i kurs för dig själv, eller åt någon annan och köp eller ge bort en drömmig hudvårdsadventskalender på första advent.

På Amazon.se hittar du ett brett sortiment av hudvård

Julen står för dörren och vad vore decembermånad utan en nedräkning till julafton? En adventskalender är ett smart knep för att återskapa det där pirret som man hade som barn inför julen. Som liten kunde adventskalendern bestå av choklad eller små leksaker, men nu är det något helt annat som står högt i kurs som vuxen. Nämligen hudvård. Chokladkalendrar i all ära men en hudvårdskalender fylld med små dagliga överraskningar inför jul är svårslagen.

I 24 luckor fram till julafton överraskas du med en produkt i antingen fullstorlek eller i resestorlek. Från serum och aktiv hudvård till lugnande bodylotions och ansiktskrämer. Kalendrarna har ett saftigare pris än de godisfyllda, dock så kommer produkterna som varje lucka innehåller kunna vara till njutning mer än en tugga. Så unna dig, eller någon du håller kär, lite vardagslyx fram till jul.

Sex kalendrar som tar vardagslyxen till en ny nivå

Adventskalender, Rituals 

Pris: 1072 kronor

I denna kalender får du en gåva varje dag fram till julafton. De flesta produkterna är i travelsize och fokus är på kroppsvård. Rituals är märket som kombinerar hudvård med spiritualitet, för att du ska kunna landa där just du är i livet.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Adventskalender, BABOR

Pris: 763 kronor

För varje dag får du två ampuller fullmatade med ingredienser för en aktiv hudvård som jobbar mot ålderstecken och torrhet. För en mer plumpad hy till jul.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Adventskalender, Kiehl’s

Pris: 1 654 kronor

Unisex hudvårdsmärket Kiehl’s har en fullmatad kalender med både deras bästsäljare men även några dolda favoriter. Så lyxa på hela familjen fram till jul med denna lyxiga kalender.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Adventskalender, Yves Rocher

Pris: 499 kronor

En prisvärd kalender med produkter i resestorlek eller provstorlek. Ett utmärkt sätt att testa nya produkter på.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Adventskalender, Lookfantastic 

Pris: 1 729 kronor

En kalender fylld med olika produkter från kända varumärken. Från Shisedo till Nars. Både hudvård och smink. Produkterna är i både fullstorlek och i resestorlek.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Adventskalender, Clinique

Pris: 1 539 kronor

Fullmatad adventskalender för dig som älskar märket Clinique. Både smink och hudvård.

Här kan du klicka hem adventskalendern

Nyfiken på fler adventskalendrar? Spana då vidare här