Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är de bästa erbjudandena just nu på Amazon

Drömmer du också om att handla det bästa av det bästa på rabatt? Då finns det inget bättre tillfälle än nu. Amazon har just nu mängder av produkter på rabatterat pris. Både produkter och priser är, i ärlighetens namn, svårslagna.

Här kan du bläddra bland andra erbjudanden

Just nu har Amazon saftiga rabatter på en mängd produkter, däribland bärbara datorer och iPads. Utöver attraktiv teknik erbjuder de dessutom roliga spel, sportgrejer samt prylar till hemmet och trädgården. Det är helt enkelt REA på Amazon – och du har en stående inbjudan.

Att kunna göra en bra deal på en bärbar dator, en robotgräsklippare eller den senaste iPad:en är få förunnat, speciellt om du vill ha en värstingmodell. Men tack vare den här artikeln får du möjligheten till det.

Vi listar de bästa produkterna på Amazons REA

Apple iPad Pro (2020)

Pris: 11 180 kronor

Din nästa dator behöver inte ens vara en dator. Apples senaste iPad är snabbare än en traditionell dator, den är snyggare än en traditionell dator och den tar mindre plats än en traditionell dator. På den här har du 128 GB utrymme, vilket räcker gott och väl till allt du behöver. Men önskar du ännu större utrymme finns den i tre storlekar till, alla till ett schysstare pris!

Här kan du köpa Apple iPad Pro till ett bättre pris

Acer Swift 3 bärbar dator

Pris: 9072 kronor

Acers briljanta bärbara dator Swift 3 är utrustad med en Intel Core i5-processor. Vad det betyder? Det betyder att den är absolut världsklass. Eftersom den klarar av ett stort tryck och processar all den information du matar den med snabbt. Här får du en väldigt bra dator till ett väldigt bra pris.

Här kan du köpa Acer Swift 3 till ett bättre pris

WORX robotgräsklippare

Pris: 10 911 kronor

En robotgräsklippare gör livet lättare. Bara föreställ dig en värld där du slipper klippa gräset själv. Det är en så värd investering. Den här robotgräsklipparen från WORX är dessutom tystgående. Ljudet når som högst den ringa volymen av 62 db. Det är inte mycket.

Här kan du köpa den här robotgräsklipparen till ett bättre pris

Philips Series 9000 Prestige

Pris: 2160 kronor

150 000 klippningsmoment per minut (!) gör att du får en helt ofattbart noggrann rakning. NanoTech Dual är unikt utvecklade precisionsblad som gör att din hud inte irriteras av rakningen. Förr kostade den 3599 kronor och nu kan man få den för 40 % mindre. En bra deal alltså.

Här kan du köpa Philip Series 9000 Prestige till ett bättre pris

Bosch Professional högtryckstvätt

Pris: 10 391 kronor 

En riktigt bra högtryckstvätt är nästan ett måste i ett villahem. Den här modellen är lätt att transportera, utan att vara instabil. Den står nämligen pall för tuffa arbetsmiljöer också, om det skulle behövas. Dessutom är Bosch ett riktigt kvalitetsmärke som borgar för ett långt partnerskap.

Här kan du köpa Bosch Professional högtryckstvätt till ett bättre pris

 

Letar du efter andra erbjudanden hittar du dem här