Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är de bästa erbjudandena på Amazon just nu

Drömmer du också om att handla det bästa av det bästa på rabatt? Då finns det inget bättre tillfälle än nu. Amazon har just nu mängder av produkter på rabatterat pris. Både produkter och priser är, i ärlighetens namn, svårslagna.

Här kan du bläddra bland andra saker på världens största marknadsplats

Det är REA på Amazon – och du har en stående inbjudan. Just nu har Amazon saftiga rabatter på en mängd produkter, däribland bärbara datorer och iPads. Utöver attraktiv teknik erbjuder de dessutom roliga spel, sportgrejer samt prylar till hemmet och trädgården. 

Att kunna göra en bra deal på en bärbar dator, en robotgräsklippare eller den senaste iPad:en är få förunnat, speciellt om du vill ha en värstingmodell. Men tack vare den här artikeln får du möjligheten till det.

Vi listar de bästa produkterna på Amazon

Apple iPad Pro (2020)

Din nästa dator behöver inte ens vara en dator. Apples senaste iPad är snabbare än en traditionell dator, den är snyggare än en traditionell dator och den tar mindre plats än en traditionell dator. På den här har du 128 GB utrymme, vilket räcker gott och väl till allt du behöver. Men önskar du ännu större utrymme finns den i tre storlekar till.

Acer Swift 3 bärbar dator

Acers briljanta bärbara dator Swift 3 är utrustad med en Intel Core i5-processor. Vad det betyder? Det betyder att den är absolut världsklass. Eftersom den klarar av ett stort tryck och processar all den information du matar den med snabbt. Här får du en väldigt bra dator till ett väldigt bra pris.

WORX robotgräsklippare

En robotgräsklippare gör livet lättare. Bara föreställ dig en värld där du slipper klippa gräset själv. Det är otroligt. Den här robotgräsklipparen från WORX är dessutom tystgående. Ljudet når som högst den ringa volymen av 62 db. Det är inte mycket.

Philips Series 9000 Prestige

150 000 klippningsmoment per minut (!) gör att du får en helt ofattbart noggrann rakning. NanoTech Dual är unikt utvecklade precisionsblad som gör att din hud inte irriteras av rakningen. Förr kostade den 3599 kronor och nu kan man få den här för 40 % mindre. En bra deal alltså.

Bosch Professional högtryckstvätt

En riktigt bra högtryckstvätt är nästan ett måste i ett villahem. Den här modellen är lätt att transportera, utan att vara instabil. Den står nämligen pall för tuffa arbetsmiljöer också, om det skulle behövas. Dessutom är Bosch ett riktigt kvalitetsmärke.