Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är de hetaste wellness–trenderna just nu

Vi människor har en tendens till att alltid hitta sätt att bli lite bättre. Må ännu lite bättre.
Idag har tekniken gjort det enklare att ta hand om kroppen sin.
Från mobil infraröd bastu till torrborstning- här är hälsoprylarna vi vill ha nu.

Spana in fler infraröda bastu

Infraröd bastu från FlowerW

Att hitta sätt att optimera sitt mående och sin hälsa har alltid varit i människans natur.

Med teknikens under har vi idag så många sätt att kunna må, och känna oss, lite bättre. Vi behöver inte gå till specifika salonger för att få behandlingar för vårt välbefinnande. Idag finns det ett stort utbud av produkter som gör gott för hälsan och som kan göras i hemmets vrå.

Att basta i en infraröd bastu har vi sett kändisar och influencers göra, med en peak under pandemiåren. Men, att gå och basta i en infraröd bastu kan kosta multum. Spara därför dem slantarna och införskaffa dig en bastu on-the-go istället.

Det här är hälsofördelarna med infraröd bastu:

En infraröd bastu har lite mer behaglig temperatur än en vanlig bastu. En infraröd bastu kan bli mellan 40-65 grader i jämförelsevis med en traditionell som ligger på mellan 80-100 grader varmt. Trots lägre grader i en infraröd bastu så värmer den mer på djupet i vävnaderna än en traditionell bastu.

Det i sin tur ger ett ökat blodflöde med vidgade blodkärl och stimulerad hjärtverksamhet. Det ger positiva effekter för muskler, lede samt hjärtkärl-konditionen.

Trots att det inte är lika varmt som i en traditionell bastu kommer du garanterat svettas redigt i den infraröda bastun. Att svettas kan vara avgiftande för kroppen då vi gör av med slaggprodukter och toxiner via huden. Tänk på att fylla på med vätska när du ska basta mycket, det vore ju kontraproduktivt om du blev uttorkad på köpet. Källa: Life

Den bärbara infraröda bastun från FlowerW har allt för dig som vill göra bastandet till en del av din vardagliga rutin. Den är smidigt att fälla upp och ihop och reda att användas när suget att basta kickar in. Det bästa är att du även kan kika på tv, jobba eller bara luta dig tillbaka med din favorit podd medans den infraröda värmen gör sitt.

 

Tre andra måste-ha prylar för ditt välmående

 

Massagepistol från Wellax

Massagepistoler har nog invaderat var och varannat idrottsälskande hushåll vid det här laget.

Och vi fattar helt varför – den lilla rackaren kommer åt varenda muskel och knådar ut varje knut.

Den kraftfulla 24 V-motorn levererar djup muskelavslappning tack vare den högfrekventa vibrationen. Muskelmassagepistolen är idealisk att använda varje dag, för stimulering av bindvägen före och efter träning. Massagepistolen från Wellax har hela 11 olika massagehuvuden som medföljer och 20 olika hastighetslägen för att matcha just dina problem.

Massagepistolen väger endast 1kg och vibrerar upp till 3500 gånger i minuten – för en djup, avslappnande vävmassage.

Benmassage från RENPHO 

Ja, ni läste rätt. Nu finns det en massageapparat speciellt framtagna för dina lår, ben och fötter.

Benmassören från RENPHO har tre olika intensitetslägen och är framtagen för att lindra benvärk och motverka muskeltrötthet.

Lår- och vadomslagen kan lossas från varandra och användas separat. Så du kan välja en massage i ett av dessa områden. Eller massera hela benet tillsammans. 

Förutom att massera har den även en värmefunktion för att ge värme åt dina vader och fötter – för att hjälpa till på traven med att bli helt avslappnad.

Benmassören har en bärbar kontroll som gör det enkelt att ändra lägen och intensitet.

Torrborsta kroppen

WLDOHO® Kroppsborste av certifierat sandelträ

Att torrborsta kroppen när det är dags för att ta din morgondusch är det optimala sättet att starta din dag på. Att torrborsta kroppen ökar energiflödet då torrborstning tar bort döda hudceller och främjar blodcirkulationen. Några minuter per dag varje dag och ni hy kommer glänsa och du kommer genast känna dig lite piggare när du är uppe med tuppen.

Torrborsten i naturmaterial från WLDOHO glider bekvämt över huden med de extra mjuka naturborstarna. Tack vare den praktiska och minimalistiska designen sitter kroppsborsten bekvämt i handen.

Nuxe Huile Prodigieuse torrolja 100 ml

Glöm för guds skull inte smörja in dig med krämer och oljer när efter bastu eller torrborstning. För att få ut det bästa av upplevelsen och stråla av välmående. Oljan från Nuxe kan användas både till kropp, ansikte och hår och räcker länge. En beautyklassiker som aldrig går ur tiden.

Spana in allt inom wellnes här

Läs mer:

Rulla bort nattens puffighet med rosenkvart

Därför ska du bada bastu

Få silkeslena ben till sommaren