Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är filtarna som höjer mysfaktorn avsevärt

När vintern knackar på dörren börjar det bli dags att låsa in sig och kura ned sig i soffan framför en bra rulle. Dagarna blir kortare och det gäller att omfamna det, annars är man körd. Filtarna gör jobbet.

Vill du se ett bredare utbud på en av världens största marknadsplatser?

Så fort klockan tickar upp till gå-hem-för-dagen gör du klokt i att rusa hem, låsa dörren, tända ljusen, sätta på en klassisk feel-good-serie och sist men absolut inte minst: kura ned dig i lager efter lager av textilier. Mysiga filtar kan man inte få nog av, håller du inte med?

Men mysigheten räcker bara så långt. Filtarna behöver såklart också vara estetiskt vackra. Det kan dock vara ett riktigt ok att bege sig ut på stan för att hitta de bästa filtarna. Därför har vi gjort jobbet åt dig.

Här är vinterns bästa filtar att vira in sig i

Mysig filt i teddy-fleece

Försök slå denna ekvation om du kan: rimligt pris + estetiskt tilltalande + hög mysfaktor. Svårslaget, eller hur? Det är komponenter som följer med i den här filten. Mer behöver man inte säga.

Stilren stickad filt från Dreamscene

Naturligtvis är mjukheten av yttersta vikt när det kommer till att välja filt inför vintern. Den här är både mjuk och snygg. Bättre kan det faktiskt inte bli, för priset är väl inte heller allt för illa?

Vacker filt i mjuk plysch

Vi rekommenderar att du väljer filt utifrån inredningsstil. Det kan tyckas verka självklart, men det är lättare än man tror att bara se en snygg filt och därmed slå till. Den här filten fungerar mycket bra i alla färgneutrala hem.

Fantastisk filt i grön färgskala

Det här är, i vårt tycke, kanske den snyggaste filten på den här listan. Vi gillar den mycket. Däremot är estetik en fråga om tycke och smak, alltid. Så vad säger du?

Elegant filt med inspiration från Missoni

Vill du ha filtarnas filt? Då kan du sluta leta nu, för här får du en filt i världsklass. Det är en filt som gör sig bra i soffa efter soffa, runt om i vårt avlånga land. Det här är mys-garanti och stil-garanti.

Vill du bläddra bland ett större utbud – klicka då här