Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är listan på saker du inte visste att du ville ha

Så du har precis snubblat in på den här artikeln, trots att du kanske egentligen inte behöver något nytt.
Trams. Du behöver visst något nytt.
Här är nämligen prylarna du inte visste att du ville ha.

Vill du bläddra bland ett större utbud av oviktiga men viktiga prylar?

Sanningen är att du förmodligen inte behöver detta (nu understryker vi: du behöver förmodligen inte detta). Men det spelar väl egentligen ingen roll? För det här är inte en artikel som går ut på att köpa nödvändiga saker, utan det är en artikel som går ut på att upplysa dig om vad du hittills gått miste om.

Här tipsar vi om sällskapspel, maskiner, redskap och andra prylar som sticker ut, och som kan fungera som den perfekta presenten till dig själv eller kanske till någon närstående.

Det här är listan på saker som du inte visste att du behövde

Throw throw burrito

Världens första kombination av ett kortspel och spökboll. Spelet går ut på att du ska samla matchande set av kort så snabbt du kan samtidigt som du måste ducka för och undvika (mjuka) flygande skumburritos. Du får poäng för korten du samlar på dig men blir av dem om du blir träffad av en kastad burrito.

Här kan du köpa Throw throw burrito

Philips Airfryer

Bästsäljare #1 på Amazon, dessutom nu på nedsatt pris.

Vill du laga dina favoriträtter med nästintill ingen tillsatt olja? Med Airfryers Rapid Air-teknik kan du fritera, baka, rosta och grilla välsmakande mellanmål och maträtter med mindre fett än en vanlig fritös genom att använda en liten mängd olja – eller ingen alls. Ger dessutom mindre lukt än vanliga fritöser och är enkel att rengöra. 0,8 kilo tillagningskapacitet för måltider för upp till fem personer.

Här kan du köpa Philips Airfryer

Polaroid Originals 9010 Onestep+

Selfies och snygga filter i all ära, det är något speciellt att greppa tag om denna analoga snabbbildskamera som är en modern uppdatering på en tidlös klassiker. Med Bluetooth och en tillhörande mobilapp får du tillgång till exempelvis självutlösare och fjärrutlösare. Say cheese, och bläddra omgående bland nytagna bilder.

Här kan du köpa Polaroid Originals 9010 Onestep+

Tvålbubbelmaskin

Inför en sommar som denna: vill du bli mästare i bubbelskytte? Eller tänker du snarare att det här är något för barnen? Oavsett vad, så går det inte att komma ifrån att det här är en pistol med krut i sig.

Med sin snabba respons kan den här bubbelpistolen blåsa upp hundratals färgglada bubblor på noll-komma-nix. AA-batterier ingår inte.

Här kan du köpa en tvålbubbelmaskin

Massagepistol från Miracle

En massagepistol ersätter kanske inte massören, men fungerar bra som komplement om du vill utföra massage på dig själv. Den ger ett ökat blodflöde och går att använda efter träning eller till rehab. Idealisk i hemmet, på kontoret eller i omklädningsrummet på gymmet.

Här kan du köpa den här massagepistolen

Handenhet för smartphones

Saknar man inte att slänga på luren på någon? I en tid där trådlösa hörlurar tagit över kan det vara tryggt att smaka på känslan av vintage. Detta headset tar dig nästan tillbaka till yuppienallarnas tid, och lär garanterat göra att du drar blickarna till dig på stan.

Naturligtvis går det att köpa till en Apple Lightning-adapter om du behöver.

Här kan du köpa handenhet för iPhones

Toalettborste med Donald Trump

Liberal eller konservativ? Det spelar ingen roll – så länge du vill ha en ren toalett. Storsäljare på Amazon för folk som vill använda USA:s före detta presidents välkända hår för ett… tja, annorlunda syfte. Starta den största häxjakten mot toalettsmuts i ditt badrums historia.

Frågan är bara vad Donald Trump tycker om det hela.

Här kan du köpa toalettborsten med Donald Trump

Sjöjungfru-simfena

Kan ej hitta produkten.

Till skillnad från armpuffar, flytbrädor, västar och flytkorvar är den här strömlinjeformad (och superrolig) och du behöver inte blåsa upp, tömma, lägga till eller avlägsna extra flytstöd. Ju högre upp du ligger i vattnet, desto mindre stöd ger den dig. Redskapet anpassar sig alltså efter din egen simförmåga. Hur kul?!

Här kan du köpa en simfena som påminner om en sjöjungfru

Nutellainspirerade AirPods-fodral

Förvara dina AirPods i ett fodral som sticker ut. Och vad passar då bättre än att hylla den krämiga chokladsorten med smak av hasselnöt och kakao? Äsch, du behöver inte tacka.

Här kan du köpa Nutellainspirerade AirPods-fodral

Uppblåsbar vilstol

På väg till stranden, en utflykt till den närbelägna badplatsen, en campingtur i skogen eller vill du bara koppla av framför tv:n? Denna vilstol ger dig skön komfort när du vill sänka pulsen. Är dessutom utrustad med två dryckeshållare.

Här kan du köpa en uppblåsbar vilstol

Vill du bläddra bland ett ännu större utbud av oviktiga men viktiga prylar?