Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är prylarna du inte visste att du ville ha

Bortbjuden på födelsedagskalas eller middag, och trött på att komma med en flaska rödvin under armen?
Här är prylarna dina vänner inte visste att de ville ha.

När vi svenskar är bortbjudna till vänner och vill ge en ”gå bort-present” har vinflaskan en ohotad ställning i toppen. Några innovativa själar – med utrymme i plånboken – kan komma med delikatesser i matkorgar, lyxiga handtvålar eller exklusiva teer, men generellt råder en viss andefattighet.

Det finns dock en hel del prylar och saker som kan passa bra att ta med på födelsedagsfesterna för vännerna som redan har allt de kan tänkas behöva.

Här tipsar vi om sällskapspel, maskiner, redskap och andra prylar som sticker ut, och som kan fungera som den perfekta presenten till dig själv eller till dina nära och nära.


Throw throw burrito

Pris: 286 kronor
Världens första kombination av ett kortspel och spökboll. Spelet går ut på att du ska samla matchande set av kort så snabbt du kan samtidigt som du måste ducka för och undvika (mjuka) flygande skumburritos. Du får poäng för korten du samlar på dig men blir av dem om du blir träffad av en kastad burrito.

Här kan du köpa Throw throw burrito.


Philips Airfryer XL

Pris: 1 568 kronor
Vill du laga dina favoriträtter med nästintill ingen tillsatt olja? Med Airfryers Rapid Air-teknik kan du fritera, baka, rosta och grilla välsmakande mellanmål och maträtter med mindre fett än en vanlig fritös genom att använda en liten mängd olja – eller ingen alls! Ger dessutom mindre lukt än vanliga fritöser och är enkel att rengöra. 1,2 kilo tillagningskapacitet för måltider för upp till fem personer.

Här kan du köpa Philips Airfryer XL.


Polaroid Originals 9010 Onestep+

Pris: 1 324 kronor
Selfies och snygga filter i all ära, det är något speciellt att greppa tag om denna analoga snabbbildskamera som är en modern uppdatering på en tidlös klassiker. Med Bluetooth och en tillhörande mobilapp får du tillgång till exempelvis självutlösare och fjärrutlösare. Say cheese, och bläddra omgående bland nytagna bilder.

Här kan du köpa Polaroid Originals 9010 Onestep+.


Tvålbubbelmaskin

Pris: 135 kronor
Inför en OS-sommar som denna: vill du bli en mästare i bubbelskytte? Om inte en gren för de olympiska spelen så väl en kul gren för kidsen – och vuxna med barnasinnet i behåll.

Med 18 bubbelhål kan bubbelpistolerna blåsa upp hundratals färgglada bubblor per minut. AA-batterier ingår inte.

Här kan du köpa en tvålbubbelmaskin.


Renpho massagepistol

Pris: 1 114 kronor
En massagepistol ersätter kanske inte massören, men fungerar bra som komplement om du vill utföra massage på dig själv. Den ger ett ökat blodflöde och går att använda efter träning eller till rehab. Idealisk i hemmet, på kontoret eller i omklädningsrummet på gymmet.

Här kan du köpa Renpho massagepistol.


Handenhet för iPhones

Pris: 36 kronor
I en tid där trådlösa hörlurar tagit över kan det vara tryggt att smaka på känslan av vintage. Detta headset tar dig nästan tillbaka till yuppienallarnas tid, och lär garanterat göra att du drar blickarna till dig på stan.

Här kan du köpa handenhet för iPhones.


Toalettborste med Donald Trump

Pris: 123 kronor
Liberal eller konservativ? Det spelar ingen roll – så länge du vill ha en ren toalett. Storsäljare på Amazon för folk som vill använda USA:s före detta presidents välkända hår för ett… tja, annorlunda syfte. Starta den största häxjakten mot toalettsmuts i ditt badrums historia.

Frågan är bara vad Donald Trump tycker om det hela.

Här kan du köpa toalettborsten med Donald Trump.


Swimfin

Pris: 317 kronor
Ett nytt och modernt simredskap som har utformats för att hjälpa barn och vuxna att lära sig simma. Till skillnad från armpuffar, flytbrädor, västar och flytkorvar är SwimFin strömlinjeformad och du behöver inte blåsa upp, tömma, lägga till eller avlägsna extra flytstöd. Ju högre upp du ligger i vattnet, desto mindre stöd ger den dig. Redskapet anpassar sig efter din egen simförmåga.

Här kan du köpa Swimfin.


Nutellainspirerade AirPods-fodral

Pris: 100 kronor
Förvara dina AirPods i ett fodral som sticker ut. Och vad passar då bättre än att hylla den krämiga chokladsorten med smak av hasselnöt och kakao?

Här kan du köpa Nutellainspirerade AirPods-fodral.


Uppblåsbar vilstol

Pris: 314 kronor
På väg till stranden, en utflykt till den närbelägna badplatsen, en campingtur i skogen eller vill du bara koppla av framför tv:n? Denna vilstol ger dig skön komfort när du vill sänka pulsen. Är dessutom utrustad med två dryckeshållare.

Här kan du köpa en uppblåsbar vilstol.