Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är sminket som trendar på TikTok

Mycket av vad vi vill lyssna på, äta, klä oss och sminka oss påverkas idag av vad som blir viralt på sociala medier.
På TikTok svämmar det över av olika beauty hacks och budget produkter har tack vare appen fått ett rejält uppsving.
Här är produkterna som ständigt säljs slut– tack vare dess popularitet på TikTok.

Spana in allt inom skönhetsvård här

TikTok är appen som tagit många med storm. Med små snabba klipp på allt från koreograferade danser till smarta tips och trix.

TikTok är dessutom som skapt för att göra saker virala, alltså att klipp kan få massiv spridning med miljontals visningar.

Ett ämne som ofta kan leverera virala succéer på appen är skönhet. Både när det kommer till olika skönhetsknep som hur du bör applicera din concealer till specifika produkter.

När det kommer till produkter som blir hajpade på appen så är det ofta de billigare varianterna, de vi ofta inte tror ska revolutionera vår skönhetsnecessär.

De lyxigare varumärkena får nu passa sig, för aldrig har det varit så hett som nu med billigt smink som inte tummar på resultatet.

Dessa produkter visar att budget inte är lika med dålig kvalitet, utan kan vara helt tvärtom.

 

Produkterna som blivit virala på TikTok

 

Lash Sensational Sky High Maybelline New York

Efter att en influencer gjorde reklam för mascaran från Maybelline så var det flera som ville testa om den verkligen funkade så som influencern utlovade.  Exponeringen blev ett faktum och många hyllade mascaran till skyarna. Mascaran gav verkligen så ”Sky high” fransar som reklamen visade.

Den långa och unika flex-borsten följer fransen från roten ut till tippen och ger varje ögonfrans volym och färg.

Formulan är berikad med fiber och bambuextrakt vilket ger långa och fylliga fransar som känns lätta.

I skrivande stund har hashtaggen #skyhighmascara hela 557 miljoner visningar på TikTok, så mascaran har minst sagt blivit viral i den populära appen med tusentals användare som testar mascaran.

Att den har blivit så hyllad kan ligga i den billiga prislappen men det lyxiga resultatet.

 

the Marshmellow Primer NYX Professional Makeup

the Marshmellow Primer från NYX Professional Makeup är en annan produkt som dragit ögonen till sig i appen.

Mycket nog tack vare sin rosa färg och den söta sockervaddsdoften. Förpackningen och produktens utseende är helt enkelt minst sagt TikTok-vänligt.

Förutom att vara en härlig syn i TikTok-flödet så gör primern även vad den ska. Den sköna vispade fluff-formulan lägger sig lätt över huden och smälter snabbt in. Primern innehåller läkemalva som lugnar och dämpar rodnader.

Resultatet? Huden blir jämnare, linjer mindre tydliga och basen lägger sig smidigare på.

Instant eraser concealer – Maybelline New York

Instant eraser concealer från Maybelline New York är budgetvarianten som kan liknas vid concealernas holy grail: Tarte shape tate som ligger i en dyrare prisklass.

På TikTok har den dykt upp frekvent för dess egenskap att täcka mörka ringar samtidigt som den ger lyster. Dessutom innehåller den anitage-formula som reducerar fina linjer och kråksparkar vid ögonområdet.

Derol Lip plumper

Denna läppduo har testats av 2,5 miljoner användare på TikTok under hashtaggen #derollipplumper.

Duon ska ge plumpade läppar, den ena bär du under dagen medans den andra får verka under natten.

Essensen som bärs under dagen innehåller ingefära som kan ge en pirrande känsla i läpparna och ge ett fylligare intryck medans essensen du bär under natten innehåller eterisk pepparmyntolja som lindrar mot torrhet.

Under dagen kan du använda läppessensen som bas för att grunda, släta ut och öka läppvolymen innan du lägger till färg, eller över ett läppstift för att få en touch av glans och en fyllig effekt.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Serum

Hudvårdande smink är det hetaste inom skönhet just nu. Denna populära foundation har två funktioner i ett: serum som vårdar och återfuktar huden och  foundation som jämnar ut huden. Aldrig har smink varit så smart som nu.

Spana in fler TikTok-favoriter här

Läs mer:

Bästa ansiktsmaskerna mot torr hy

Beauty på budget – hudvården som du inte får missa

Beauty on the go – 5 produkter som räddar resan