Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är surfplattorna för hela familjen

Surfplattor har blivit hela familjens hjälte.
Mormors läsplatta, mammans jobbutrustning och barnets lek och lär pryl.
Är du själv ute efter en ny surfplatta? Vi listar fyra modeller för hela familjen.

Spana in alla surfplattor här 

Läsa, spela spel, se på film, ha videomöten och laga middag.

Det är ting vi idag kan göra smidigare tack vare smartplattorna. När du inte vill kånka runt på datorn men skärmen på mobilen är i det minsta laget, då är smartplattorna räddningen.

Idag finns det åtskilliga varianter på marknaden och den kan vara en riktig djungel att hitta plattan för just dig och dina behov.

Därför listar vi fyra surfplattor som passar hela familjen, och alla plånböcker.

2021 Apple iPad (10,2-tums med Wi‑Fi, 64 GB)

Plattornas platta. Apple iPad är surfplattan för den som vill ha hög kvalitet och det allra bästa men samtidigt eftersöker enkelhet i användningen.

Nionde generationens surfplatta från Apple har en 10,2- tums Retina-skärm med True Tone,  A13 Bionic-chip med Neural Engine, vidvinkelkamera med 8 MP på baksidan, skärmkamera med ultravidvinkel, stereohögtalare och  touch ID för säker autentisering och Apple Pay.

Lagringsutrymme på 64 GB men kan, om önskas, ha upp till 265 GB lagringsutrymme. Upp till 10 timmars batteritid – perfekt för en hel dag på jobbet.

Passar bäst: Skolungdomar och vuxna för användning i arbetet. För barn finns billigare alternativ som täcker just barns behov, denna är i en dyrare prisklass som lämpar sig bäst för de som behöver en hjälp i vardagens bestyr- från plugghjälp till att hålla möten på länk.

 

Amazonkund om Apple iPad:

”As much iPad as you can get for the bucks. Would have been nice with USB-C, thin bezels and support for Apple Pen 2 but that’s Air then. Was a gift replacing an Air 1:st gen and highly appreciated.”

 

YESTEL Android 10,0 10-tums surfplatta

Här är en platta för en billigare peng som passar bäst för barnen.

Denna duger utmärkt för inlärningsspel och för att kika på olika barnprogram. Ett pedagogiskt hjälpmedel i vardagen.

Denna surfplatta stöder dock inte SIM -kort, därför lämpar sig den bäst för barn som inte använder plattan till större spel, arbeten eller på annat vis är i behov av att spara ner arbeten och dylikt på sin surfplatta.

Surfplattan från Yestel har en 10 tums HD IPS -skärm med 1280 * 800 upplösning som förblir klar i alla ljus. Dubbla högtalare producerar högkvalitativt ljud för dina favoritvideos, låtar och spel.

Batteritid på upp till 4-6 timmar.

 

Passar bäst: Småbarn för lek och lära genom spel, musik och barnprogram.

 

Amazonkund om Yestel: ”Very nice product! I did not expect that quality for that price. I bought this one to my daughter. She loves it!”

Samsung Galaxy tab 25, 54 cm (10, 1 tum) surfplatta 

(den från prisjakt har 32GB istället för 64GB)

Är du inget fan av Apple? Då är surfplattan från Samsung alternativet för dig.

Denna surfplatta har satsat på den visuella upplevelsen och ljudupplevelsen. Du får en tredimensionell surroundljud med Dolby Atoms och en 10, 1 tums ljusstark WUXGA-skärm med 1920 × 1200 pixlar med enastående färgåtergivning och ljusstyrka –låt dig uppslukas av innehållet på skärmen.

Plattan passar hela familjen med dess mångfacetterade inställningar och program. Samsung Galaxy tab har programmet Kids Home installerat som låter dig skapa en säker miljö som dina barn kan utforska. Tryck bara på Kids Home i Quick-panelen och aktivera appar med karaktärer som lever i sin egen virtuella värld. Dessutom är den installerad med ”föräldrakontroll” som låter dig övervaka användning och speltid så att du tryggt kan låta ditt barn använda surfplattan.

För den vuxna har  Galaxy Tab SmartThings-appen som du kan övervaka och styr enkelt med dina övriga enheter, uppkopplade apparater och till och med tredjepartsenheter på distans från en enda skärm.

Lång livslängd med hållbart batteri med hög kapacitet.

 

Passar bäst: Hela familjen, men för de allra minsta kommer man långt med en billigare variant. Men dess mångsidighet gör att den passar såväl den minsta i familjen som den äldsta.

Amazonkund om Samsung Galaxy tab: ” You get good building quality for your money, screen is good and sound rich for video content”

Lenovo Tab P11 surfplatta 

 

Här är surfplattan för alla PC-älskare som månar om hög kvalitet och mindre om trender.

Surfplattan från Lenovo har en TDDI IPS-bildskärm med enastående 2K-upplösning och har ljud i biokvalitet där ljudet flöder ovanför och runt dig tack vare hela fyra högtalare. 

Passar dig som vill kunna göra mycket på samma gång. Med Qualcomm Snapdragon 662 Octa-Core-processorn med en huvudfrekvens på upp till 2,3 GHz och upp till 6 GB RAM får kan du multitaska utan fördröjningar. Du behöver heller inte oroa dig att batteriet ska slukas när du är ute på språng – Tab P11 ger upp till 15 timmars strömningstid med bara en laddning av 7700 mAh batteriet.

Installerad med ansiktsigenkänning för inloggning, har certifierad för att streama Netflix i HD och Google Kids Space med fler än 10 000 lärargodkända appar.

Ps: Just nu får du även 3 månader gratis streaming av Amazon music på köpet av en Lenovo-surfplatta.

 

Passar bäst: Tekniknörden i familjen eller den som har många bollar i luften i sitt arbete. Surfplattan från Lenovo är nämligen assistenten i vardagen du inte visste att du behövde, men som du sedan inte kommer vilja vara utan.

 

Amazonkund om Lenovo Tab  P11: ” As I expected from a Lenovo product, you can feel the quality at ”touch”: its construction is solid, perfect in the details, extremely cured. Even the packaging gives you the feeling of a higher quality product. And this feeling is what reality proves when you turn it on.
Wonderful brightness, high-quality sound, especially during Duo video calls (with colleagues, parents, friends). While I am working it sits on the side of my desk so that I can make video calls while I can keep on working with my laptop”

Spana in smarta tillbehör till din platta här 

Läs mer:

Bästsäljande aktivitetsarmbanden – här är topplistan

Bättre ljud på språng – hörlurarna du vill ha

Enklare vardag med trådlös belysning – så funkar det