Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är toppsäljarna under black friday-veckan

Något vi svenskar verkar älska att fynda under black week är elektronik. Produkterna som säljs mest är nämligen inom det segmentet när det kommer till hur vi shoppar på nätet.
Här är fem bästsäljare på Amazon.se under black week.

Amazon.se har ett stort utbud av allt inom elektronik

Under veckan har säkerligen många av oss bombaderats av sms och mejl om olika superdeals. Den ena rabattkoden efter den andra. Från skönhetsprodukter till verktyg. Men vad är det vi verkligen satsar på att köpa under rean? Hos Amazon.se är svaret elektronik.

Både nya hörlurar, gamingprylar och smartphones verkar vi svenskar vara riktigt sugna på att klicka hem under rean. Och kanske det inte är så märkligt trots allt, alla är saker vi behöver byta ut emellanåt och som kan vara rätt kostsamt. Då satsar man att spara någon slant och inhandla de nödvändiga dyrgriparna för extra bra slant.

Har du inte hunnit fynda dina nya lurar ännu? Då kan du ta en kopp varm glögg och klicka hem de nu. Men skynda innan andra hinner fynda.

Sex toppsäljare till superpris

Airpods pro 2021

Hörlurarna som räddad allas vardag. No more trassel med sladdar. Den senaste modellen av airpods har aktiv brusreducering som blockerar ljud utifrån så att du helt kan ge dig hän åt musiken. Tål svett och vatten för de tuffaste träningspassen som ett skönt bad. Är utrustade med Adaptiv EQ som kalibrerar automatiskt musiken efter öronen.

Apple iPhone pro 12 128 gb vit

Dessa må inte vara den senaste modellen men de är ack så bra. För dig som är ute efter en prisvärd smartphone utrustad med en bra kamera och stort minne för alla appar, jobbmöten och foton som bär på minnen.

XBOX Elite Controller – Halo Infinite Limited Edition

Denna fräsiga konsol kommer bara i en begränsad upplaga, så det gäller att skynda fynda. Är utrustad med en anpassad knappmappning, har ett gummerat grepp och inbyggt laddningsbart batteri. Komponenterna och paddlar är utbytbara.

Sony WH-1000XM4 Trådlösa hörlurar med brusreducering

Med branschledande brusreducering så är dessa hörlurar ett måste för den som söker ett par lurar som leverar riktigt bra lyssnarupplevelse. Trådlös frihet och premiumljud med LDAC som överför tre gånger så mycket data (med 990 kbps överföringshastighet) jämfört med konventionell Bluetooth vilket möjliggör playback med hög upplösning jämförbart med en uppkoppling med sladd. Hörlurarna kan kopplas ihop med två Bluetooth-enheter på samma gång. Hela 30 timmars batteritid med snabbladdning.

Apple iPhone 12 (128 GB) röd

Bli ballast på stan med den röda pärla till iPhone. En av Apples mer tåliga modeller med Ceramic Shield och branschledande vattentålighet  (IP68). Ta proffsiga bilder med telefonens avancerade dubbelkamerasystem med 12 MP (ultravidvinkel och vidvinkel), nattläge, Deep Fusion, Smart HDR 3 och 4K HDR-videoinspelning med Dolby Vision.

Razer Blade 15 Gaming laptop HD-skärm 

Datorn för alla gamingfantaster med full 144 HD-144 Hz-skärm, Intel Core i7, NVIDIA GeForce RTX 2060, 16 GB RAM och 512 GB SSD ger en den bästa upplevelsen. Dessutom redo att anslutas vart du vill när du vill med Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet, Thunderbolt 3, USB Type-A- och Type-C-portar och HDMI.

Här kan du läsa hur du handlar smartast under rean

Detta bör du tänka på när du handlar under black week

Spana in fler erbjudanden här