Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här kan du klicka hem TikTok-trenden

Nu kan du somna och vakna upp till stjärnorna varje dag året runt. Under året har trenden med stjärnhimmel inomhus florerat runt på sociala medier, och det är förståeligt att trenden blivit så stort. För vem vill inte mysa ner sig bland stjärnorna? Nej, vi tänkte väl det. Vi listar de bästa projektorerna till superpris.

Amazon.se har ett brett sortiment av allt till hemmet

Tiktok, instagram och Youtube har fullkomligt vimlat av stjärnhimlar under pandemin. När människor hållit sig hemma har man velat göra det bästa av situationen. Att drömma sig bort med stjärnor glimrande runt om sig kan vara det mysigaste sättet att ta sig genom den tuffa tiden med restriktioner. Att värna om hemmamyset är något vi bör ta med oss från pandemin, hemmet ska trots allt vara där vi landar, känner lugn och samlar energi.

En stjärnhimmelsprojektor passar dessutom allra bäst på vintern när solen lyser med sin frånvaro, då kan du åtminstone njuta av tusen tindrade stjärnor och norrsken, inomhus.

Har den på i sovrummet och somna under stjärnorna, duka upp en picknick under stjärnorna i vardagsrummet med ost, chark och bubbel tillsammans med din bästa vän eller kärlek eller läs godnattsagor för dina barn med natthimlen som bakgrund. Ja ni hör ju, det här måste man bara få uppleva varje dag. Inte bara stjärnklara sommarnätter. För vem klarar av att stå emot kylan och ha picknick utomhus i vinternatten? Nej den kan vi istället nu ta inne.

LED-projektor med timerfunktion och fjärrkontroll

Dynamisk takprojektor som ger en perfekt tittarupplevelse runtomkring och gör ditt rum romantiskt, varmt och mysigt. Nattljusprojektor med flera effekter och tio olika ljusstyrkor. Går att anpassa efter tillfälle och sinne med alla dess olika färger, ljusstyrkor och hastigheter. Dessutom kan du somna i lugn och ro under stjärnorna utan att noja över att komma ihåg att stänga av lampan men också välja att vakna upp till stjärnglans tack vare timer för automatisk avstängning. 

Tiktok stjärnhimmelprojektorn 

Lampan känd från tiktok. Sky Lite projicerar ett fält av roterande gröna stjärnor mot en blå natthimmel. Direktdioder, precisionsglasoptik och holografisk teknik skapar en annan utomvärldslig visuell upplevelse. Du kommer garanterat komma till ro med det lugnande norrskenseffekter som skapar en avkopplande sensorisk miljö i vilket rum som helst. Njut av att äta under stjärnorna, skapa en avkopplande spa-miljö eller ge din hemmabio mer atmosfär på några sekunder. Enkla knappkontroller gör det enkelt att bläddra igenom ljuseffekter, justera ljusstyrka eller starta/stoppa den roterande rörelsen. Let the mys begin.

Stjärnhimmel-projektor anpassad för barn

Projektor med justerbar ljusstyrka och 360 graders vridning.  Har medföljande fjärrkontroll och timer och med det justerbara ljuset behöver du inte längre oroa dig för att du inte kommer ut ur sängen. Tryck bara på fjärrkontrollen för att slå på eller stänga av lampan, justera timern, ändra läge eller färger, ljusstyrka och volym. Timern kan också stängas av automatiskt, så du behöver inte gå in och riskera väcka ditt barn för att stänga av lampan när hen somnat.

LED-projektor med inbyggd bluetooth-högtalare

Kan ej hitta produkten.

LED-stjärnnattlampan har duo projektionslins. En stjärnprojektor & LED ocean vågprojektor. De flimrande stjärnorna och molnen projiceras dynamiskt på taket eller väggen, som kombinerar 10 olika färger.  Projektorn har tre olika ljusstyrkenivåer som skapar både en avslappnad, romantisk och färgstark atmosfär. Som bonus är projektorn installerad med en bluetooth-högtalare för att förhöja stämningen ytterligare. Fjärrkontroll medföljer för att styra alla funktioner samt timer.

Här kan du fynda fler projektorer, kanske en julklapp till någon du vill uppskatta lite extra.