Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Håroljorna som räddar torra och slitna toppar

Kyligare tider med regn, snö och slask och halsdukar som gnässar in i ditt hår. Ja det är helt enkelt inte en tid för glansigt och svallande hår.
Det är mer än någonsin tid för att boosta dina torra toppar med fukt.

Amazon.se har ett brett sortiment av skönhetsvård

Kluvna och torra hårtoppar är ett vanligt problem som de allra flesta av oss varit med om. Flera gånger. Det här beror, till största del, på vilka produkter vi utsätter håret för och självklart även hur ofta vi besöker frisören. 

Det finns några sätt att flytta det fnasiga problemet framför oss, det allra vanligaste är att använda ett återfuktande schampo och balsam. Ett annat är att försöka minimera tillfällena du utsätter ditt hår för värme, till exempel med stylingverktyg som fön och plattång – och om du ändå gör det så applicera ett värmeskydd innan. 

Ett effektivt och väldoftande sätt att ge fukt och näring till håret är genom att använda en hårolja efter duschen. Oljorna har många skyddande egenskaper, bland annat mot yttre faktorer som vind och värme. 

Håroljorna som gör underverk för torra och kluvna toppar

#1: Stilrent från Davines

Näring, fukt och glans. Oljan från Davines ska vara multifunktionell som slåss mot envist friss utan att tynga ner längderna. 

#2: En gammal favorit – Maroccanoil

Det är ingen nyhet att Maroccanoil är en trotjänare som nog funnits i de flesta badrumsskåp de senaste åren. Formulan är berikad med arganolja som ska ge långvarig vård.

#3: Kérastase finns för dig i vått och torrt

Kérastase är en annan favorit i hårvårdsdjungeln. Produkten appliceras i vått eller torrt hår och innehåller en blandning av amla-, kamelia-, argan-, marula- och majsgroddsoljor.

#4: Lyxig budget från Wella

Den här produkten från Wella beskrivs som ett återuppbyggande elixir. Väldoftande leave in-olja som ger håret en riktig fuktboost utan att göra det fett.

Här kan ni spana in fler vårdande produkter för håret

Läs mer:

De 5 bästa hårfönarna – för alla plånböcker

Glöm mirakelkurer – rutinen som ger dig svallet

Hemmabehandlingarna för dig med torr och kliande hårbotten