Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hejdå kaos och hej ordning i skönhetslådan

Organiserat kaos. Så skulle förmodligen de flesta beskriva sina badrumsskåp och sminkbord.
Borstar och paletter samsas med flaskor och tuber och när man försöker ta ut en produkt så ramlar en annan.
Men det finns en lösning och den stavas Auxmirs roterbara sminkförvaring.

Du hittar allt inom skönhet och hudvård på Amazon

Auxmirs Cosmetic Organizer 

Man skulle kunna tro att badrumshyllor eller badrumslådor är tillräcklig förvaring för skönhet-, och sminkprodukter. Men icke. Det krävs förvaringsburkar, lådor eller korgar för att sortera  och organisera alla produkter. Auxmirs sminkförvaring går att montera och justera efter dina önskemål och passar både för makeup och hudvård. Den har sju justerbara nivåer vilket innebär att du kan justera hyllornas höjd så att de passar just dina produkter. Den går även att rotera 360 grader vilket gör att du får en snabb och enkel översikt över innehållet.

PuTwo Makeup Organizer 

Två saker som alltid går och som ofta ligger kvar i sina respektive förpackningar långt efter att de öppnats, är tops och pads. De är riktiga räddare i nöden-verktyg och förtjänar sitt egna space. PuTwo Makeup Organizer rymmer både topsar och bomullspads men i varsin behållare. Det är den ultimata förvaringen för dessa små men nödvändiga sminkverktyg. 

Guolich Makeup-Organisatör

Vissa produkter, som till exempel sminkborstar, mascara och läppglans förvaras bäst i glas eller burkar. Guolich Makeup-Organisatör består av tre sammanhållna behållare med olika höjd och passar borstar, sminkverktyg och tillbehör i flera olika storlekar. 

YAKALIKA Clear Make Up Storage Organizer 

Beroende på hur många produkter du har kan det ibland räcka med någon mindre typ av förvaringslåda, som denna från YAKALIKA. YAKALIKA Clear Make Up Storage Organizer har fem fack i olika storlekar och rymmer allt från parfym till smink till smycken. 

Smyckesträd från YUMUL

Smycken är också något som tenderar att bli rörigt. De trasslar ihop sig, försvinner eller glöms bort i någon gammal presentask. Det här smyckesträdet från YUMUL har både en snygg och funktionell design och är ett perfekt substitut för traditionella smyckesskrin. Genom att hänga dina smycken på trädet motverkar du att de trasslar ihop sig och du blir också påmind om att du har dem – och att de bör användas!

Navaris Fristående Sminkspegel

För alla som inte använder badrumsspegeln som huvudsaklig sminkspegel finns det perfekta “portabla” sminkbordsspeglar. Navaris Fristående Sminkspegel är stabil, går att rotera och har ett fat för förvaring undertill. Det passar utmärkt för förvaring av smycken. 

mDesign Förvaringskorg 

Om du istället är en person som springer mellan olika rum när du fixar dig är den här förvaringskorgen från mDesign perfekt för dig. Det är en slags snyggare verktygslåda fast för smink och hudvårdsprodukter. Den har två fack och ett handtag – lätt att bära med sig och gott om utrymme för alla dina produkter!

Fler förvaringslösningar för hudvård och smink hittar du här

Läs mer:

Ekologiska skönhetsprodukter– få en hållbar skönhetsrutin

Beauty på budget – hudvården som du inte får missa