Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hemester? Allt du behöver för en bekväm bilsemester

Kanske fortsätter du på hemester-spåret? Det är ju faktiskt riktigt trevligt att semestra i vårt avlånga land. Om du ska du ta bilen på semestern, finns det en hel del prylar som ökar komforten och underlättar färden – som en luftmadrass som förvandlar baksätet till en lyxbädd.

Du hittar ett stort utbud av luftmadrasser på Amazon

Att få till en skön tupplur i bilen är ungefär lika svårt som att sova på ett flygplan – det slutar nästan alltid i nackspärr och aldrig i sömn. Att lägga sig raklång i baksätet är ett alternativ, liksom att försöka hitta en bekväm position i bakluckan – tyvärr brukar det inte leda till särskilt mycket sömn. Men med en uppblåsbar luftmadrass, som är utformad för att passa baksätet på en bil, kommer du äntligen kunna känna dig utvilad på bilsemestern. 

Luftmadras från Ergocar 

Ergocar Luftmadrass passar inte bara baksätet utan ryms i hela bakutrymmet. Madrassen fylls på några minuter och är tillverkad av tjockt, slitstarkt material som förhindrar läckage klara cirka 300 kilo i vikt. Det medföljer även en separat “fotstöds-del” som används för att fylla fotutrymmet i baksätet och därmed förhindra att luftbädden faller ner. Den här uppblåsbara luftmadrassen är väldigt lämplig för långdistansresor men passar även utmärk vid camping och vandring och går att använda både inomhus och utomhus. Den är kompatibel med de flesta bilmodeller. 

Luftmadrass från Ejoyous

En annan variant på luftmadrasser anpassade för bilar är denna från Ejoyous. Madrassen ryms i flera olika bilmodeller och går att anpassa efter behov och utrymme. Den är lätt att blåsa upp, vika ihop och ta med på bilsemestern. Luftmadrass från Ejoyous är tillverkad av högkvalitativa material och utgör en skön sovplats på resan. 

Luftmadrass för Tesla

Den här uppblåsbara madrassen är är speciellt utformad för Tesla. Den passar olika Tesla-modeller, som Tesla 3, S och X. Madrassen är tillverkad av tjockt, högkvalitativ PVC och är lätt att använda – den har extra snabb uppblåsning och tömning. BASENOR Luftmadrass för Tesla går att justera efter behov, det vill säga efter utrymme. Ena sidan går att vika under den andra för att passa ena sidan av baksätet till exempel. 

Läs mer: 

Resa med djur? – 3 säkra och bekväma transportburar

Beauty on the go – 5 produkter som räddar resan