Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hitta den rätta köksmaskinen

Visst kan det vara lite besvärligt att laga mat. Efter en lång dag på jobbet är också att baka ofta det sista man vill göra. Du har kanske till och med jobbat över, eller fastnat i trafiken på vägen hem. Men det behöver inte vara så jobbigt som du tror. Det finns tur nog en lösning på problemet. En lösning vid namnet köksmaskin.

Köksmaskiner kan du alltid hitta på Amazon.se

Vi börjar direkt med att reda ut frågan; vad är egentligen en köksmaskin? Jo, en köksmaskin är en apparat som hjälper dig både tillaga din mat och baka dina egna bakverk. Se det lite som en köksassistent som hjälper dig med grovgörat när du skall tillaga din första pizzadeg, din första egengjorda pasta eller till och med din första hemmagjorda glass! Här har du en produkt som endast låter din fantasi sätta gränserna. 

Så vad finns det för köksmaskiner allt välja mellan? Ett enkelt svar på den frågan är; väldigt många. Inte är det så överraskande när vi idag börjat bli allt mer måna om att göra saker själva. Teknologins snabba utveckling har gjort att vi fått det allt lyxigare, men inte glömmer vi att ingenting klår hembakat bröd. Därför presenterar vi dig köksmaskiner för att underlätta din vardag.

Vi presenterar dig de bästa köksmaskinerna på marknaden

Arendo 1 200 W

Pris: 1 785,34 kronor

Varumärket Arendo har ett brett utbud av köksprodukter. Den här köksmaskinen är en av dem. Här har du en kraftfull hjälpreda som ger dig den perfekta degen. Med sina 1 200 W kommer ditt bröd bli klart på nolltid. Med hjälp av sina sensorer blir degen utsatt för en konstant omrörningshastighet vilket då följer hur degen ändrar tjocklek. Med andra ord kommer den här apparaten fungera perfekt både på när degen är tunn och då den är tjock. 

Här kan du köpa den här produkten

Kenwood KVL4100S

Pris: 3 183 kronor

Här har du en stilren pärla. Med sin stora skål blir den här köksmaskin perfekt för dig som är ute efter att tillaga mycket mat. Kanske är det pasta du vill göra i stora mängder för att sedan frysa in? Eller bröd så det räcker för hela familjen under veckan? Oavsett vad blir Kenwoods kapacitet på 6.7 liter perfekt för dig. Allt i rostfritt stål.

Här kan du köpa den här produkten

Electrolux EKM3710 + tillbehör

Pris: 1 858 kronor

Varför inte unna sig ett helt paket på en gång? Electrolux EKM3710 är ett utmärkt köksmaskin, men inte skadar det att vi får med en mixer, köttkvarn, degkrok, grönsaksskärare, visp och flatblandare. Med andra ord har vi här ett helt paket av grejer! Att köksmaskinen dessutom har sex olika hastigheter är ett stort plus. Inte minst när det även finns ett läge för att krossa is!

Här kan du köpa den här produkten

Domo DO9079KR Pro

Pris: 2 817,67 kronor

Här har du en maskin som snabbt blir din högra hand i köket. Med hjälp av Domo kan du exempelvis blanda vispgrädden, skära potatisen eller strimla grönsakerna. Var inte heller rädd för att bli nerkladdad av din allierade köksmaskin, då den har ett genomskinligt stänkskydd med fyllningsöppning. Här ingår även en visp, degkrok och ballongvisp. Lustigt nog har Domo en ovanligt låg volym, trots att den har hela 1 500 W! 

Här kan du köpa den här produkten

Smeg SMF01RDEU

Pris: 9 393,20 kronor

Är du ute efter något lite lyxigare? Är du ute efter något som kommer få gäster att gapa stort när de kliver in i köket? Du behöver inte leta längre. Här har du en köksmaskin i 50-talsstil tillverkad av formpressad aluminium. Med hela 10 olika hastigheter är Smeg perfekt för dig som behöver en otroligt kraftfull maskin, men som också klarar av att göra mjuka rörelser. Samtidigt som den är vacker, såklart. 

Här kan du köpa den här produkten

Ute efter något annat till köket? Tryck här!