Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hitta elcykeln som passar just dig

Elcykeln är nya sättet att ta sig från a till ö.
Varför?
Jo det är både bra för din plånbok, miljön och för din hälsa.
Här är elcykeln som passar just dig.

Spana in Amazon.se stora utbud av elcyklar här

Solen gassar och det är tid för att ta vara på varje dag som vi har när dagarna är längre och solen gör ett kärt återseende.

Ett enkelt sätt att ta tillvara på dagarna är att byta ut sitt vanliga färdmedel till jobb, skola och aktiviteter till ett på två hjul.

Nämligen en elcykel. Med en elcykel får du både vardagsmotion, frisk luft, solsken och ett snabbt sätt att ta dig fram under årets strålande dagar.

Fördelen med en elcykel mot en traditionell cykel är att du kan komma längre sträckor på kortare tid, du slipper komma genomblöt till jobbet och du kan i slutändan spara in slantar med en elcykel då du inte behöver köra bil eller åka kommunalt lika ofta längre.

Du får även motion på köpet, men inte med samma belastning som med en vanlig cykel. Så se elcykeln som färdmedlet som ger vardagsmotion och frisk luft på köpet utan att du ska behöva bli dyblöt efteråt.

4 prisvärda elcyklar för allas behov

Klassisk dam elcykel från Hiland

Denna elcykel för dam lämpar sig bäst för damen som sätter både stil och bekvämlighet i första rum.

Damcykeln från Hiland tummar däremot inte på kvalitén eller fart.

Elcykeln är utrustad med BAFANG 250 W borstlös höghastighetsmotor med fem stödnivåer som den prestanda som du behöver för din dagliga väg till arbetet eller en skön helgtur runt staden. Elcykeln kan ta dig runt i upp till 25 km/h och har en helt vattentät och dammtät IPX6. Muddy gator och regnigt väder blir inget du behöver oroa dig för. 

Batteriet är ett litiumjonbatteri med leverans på 36 V/10,4 Ah litiumjonbatteri och avtagbart batteri. Med en enda batteriladdning kan du köra mellan 4-6 mil.

Elcykel med korg för stadsdamen

Damcykeln från Telefunken tar dig runt staden snabbt och smidigt. Med en motor på 250 watt och ett 10,4 Ah/36 V litiumjonbatteri kan du trampa på i upp till 25 km/h och med en batteritid för hela 100 km.

En cykel som lämpar sig bäst för stadscykling, tillexempel från och till jobbet med dess 28 tums däck och dess 7-växlad kedjeväxling.

Cykeln har en tillhörande LCD-display som ger dig all information du kan tänkas behöva som hur långt du cyklat, vilken hastighet du cyklar i och batteritiden.

Elcykel herr för stadscykling

Denna praktiska 28 tums e-cykel är den perfekta stads- och semestersällskapet för herren som vill åka med klass.

Med en motor på 250 watt kan du susa fram snabbt och smidigt på stadens alla gator och vägar.

Cykeln har dessutom läcker teknik, som en LCD-skärm med belysning som visar all tänkbar viktig data i displayen.

Batteriet räcker mellan 80-120 km innan det åter behöver laddas och den ramintegrerade LED-belysningen lyser upp vägen framför dig. Design möter modern teknik i en oslagbar kombo.

En elcykel för herren med kräsen smak och som inte vill tumma på kvalitén.

Mountainbikecykel på el från Rockshark

Ute och slira på skogsvägar? Då är denna el-mountainbike från Rockshark valet för dig.
Med en el–mountainbike orkar du slira på skogsvägar och stigar lite längre – och det är väl inte helt fel? Frisk luft är något vi alla behöver mer av.
Elcykeln är utrustad med en 250 W höghastighetsmotor som ökar prestandan vid bergsbestigning men som också är din bästa vän under din resa till jobbet.
Cykeln kan med motorn komma upp till en hastighet på 25 km/h.
Batteriet kan ta dig mellan 40-60 km innan du åter behöver ladda det.

Spana även in dessa modeller

Läs mer:

Spana in Amazon.se stora utbud av elcyklar här