Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hjärngympa – lär dig stärka minnet

Börjar du uppleva att minnet ofta sviker dig? Då är det helt klart dags för dig att träna hjärnan. Det kan kännas långt borta, men du ska allt se att rätt övningar kan få ditt minne att kännas som ny igen.

På Amazon.se finns det gott om saker för att stärka hjärnan

Alla kan vi ha en dag då minnet inte riktigt är på topp. Vi glömmer vart vi lagt mobiltelefonen, vi kommer inte ihåg vad vi åt till frukost, vi kommer inte ihåg namnet på en person vi stöter på. Det är fullt normalt. Men börjar du känna att det sker allt för ofta? Då kan det vara så att något inte står helt rätt till.

Varför sviker minnet

Att minnet brister kan bero på flera saker. Du kanske sovit dåligt, du kanske haft det väldigt stressigt på jobbet den sista tiden, du kanske har brist på en vitamin i kroppen. Vidare kan också minnesproblem bero på depression. Har något krävande skett dig relativt nyligen är det inte konstigt om framförallt korttidsminnet sviker.

Därför bör du stärka det

Främst för att det gör livet så mycket enklare. Det blir betydligt lättare att ha balans i sin vardag, vilket i sin tur kommer göra dig lyckligare. Detta leder sen till att ditt minne stärks ännu mer. Hur bra är inte det när du snart ska skriva ett prov, eller kanske gå på en arbetsintervju?

Så går du tillväga

Se till att genast slappna av och varva ner. Du får inte stressa. Ge kroppen tiden till att återhämta sig, men se ändå till att anstränga dig fysiskt ibland. Ta en promenad, gå till gymmet, gör armhävningar på golvet hemma i lägenheten. All träning är bra träning. Vässa även hjärnans muskler med lite spel och andra former av hjärngympa. Du ska allt se hur stor förändring det blir på kort tid!

Gör det lättare att stärka minnet med de här produkterna

Rejäl bok Sudoku i olika svårighetsgrader

Har du spelat sudoku tidigare? Om inte så måste du genast göra det. Det här spelet är ett perfekt exempel på att nytta och nöje kan kombineras. Du kommer le brett medan du vässar hjärnan ordentligt.

Bästsäljande korsord med stor utmaning 

Det är alltid kul när sista sidan i söndagstidningen ger en ett utmanande korsord. Men varför vänta till slutet av veckan när du kan ha en bok med hela 300 olika korsord liggandes hemma? Enkelt val om du frågar oss. 

Halkfri yogamatta i tjockt material

Att utmana kroppen leder till att du stimulerar hjärnan. Att göra det genom yoga är dessutom avslappnande. Med andra ord precis vad du behöver för att kunna ladda batterierna.

Klurigt objektpussel i rostfri metall

Här har du ett något som verkligen lämpar sig för den tålmodige. Stärk din IQ, EQ och kreativa förmåga med det här objektpusslet. Lita på oss, du kommer inte ge dig förrän du löst det.

Vegansk multivitamin för samtliga kön

Det är väldigt vanligt att minnesproblematik beror på att en har brist på vitaminer och mineraler i kroppen. Slå därför till på en burk innehållandes bland annat vitamin A, B, C, D, folsyra, järn och kalcium. Totalt innehåller den hela 26 ämnen, för ett helt år!

Kan ej hitta produkten.

Populär bok om att träna hjärnan

Ta dina kunskaper om hjärngympa till en ännu högre nivå med hjälp av den här boken. Du kommer lära dig mer om hur kroppen fungerar, men också fler tips på övningar som får din hjärna att stärka sig. En perfekt kombination!

Dags att även stärka upp musklerna på kroppen? Klicka här!