Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Högtalare för musikälskaren

Det finns flera stora saker i våra liv. Arbete, studier och familj är exempel på viktiga saker i livet, men det finns även något magiskt - musiken. Vi alla behöver lugn och ro i våra liv, eller tid till oss själva. Ge dig själv en paus från din krävande vardag och stimulera istället din hjärna med musik från en mäktig högtalare!

På Amazon.se hittar du marknadens bästa högtalare

Om det är något man aldrig tröttnar på är det väl ändå musik. Du har kanske genom åren hört att det finns flera studier på att man finner lugn i just musik. Att lyssna på ett instrument spelas kan vara renande för både kropp och själ, samtidigt som det bidrar med glädje. Känner du dig inte lugn lämpar sig musik perfekt då det till och med sänker halten av stresshormonet kortisol i ditt blod. Vidare sänks även ditt blodtryck, du andas långsammare och ditt hjärta går ner i varv. Lustigt nog nämner vi här bara en bråkdel av allt gott musik ger dig. Det är helt enkelt rena medicinen.

Det finns flera sätt att spela musik på, kanske är du till och med intresserad av att skapa din egen musik. Oavsett vad kommer du behöva låta just den magin musik faktiskt är flöda i ditt hem. Allt för att du skall må bra tillsammans med dina nära och kära. 

Låt oss därför visa dig högtalare du kommer vara nöjd med oavsett om du lyssnar på pop, rock eller hiphop. 

JBL Go 2
Pris: 229 kronor
Till ett förmånligt pris har vi här en mindre högtalarbox men med fantastiskt kraftfullt ljud. På ett smidigt sätt kan du ta med den när du reser, eller då du bara skall sätta dig på en picknickfilt med vännerna i solen. Då den också är vattentät behöver du inte vara rädd för att ta den till stranden. Att den dessutom är utrustad med bluetooth gör det hela smidigare.

Här kan du köpa den här produkten

W-king
Pris: 562,40 kronor
Här har du en pärla som tar dig tillbaka till 80-talet då den påminner om en gammal bergsprängare! Mäktigt nog har mycket hänt sedan dess då den här högtalaren är utrustad med bluetooth, är vattentät och har hela 24 timmars batteritid! Perfekt för en hemmafest eller då du slår upp ett tält i vildmarken med dina nära. 

Här kan du köpa den här produkten

PreSonus Eris E3
Pris: 1 058,41 kronor
Har det äntligen blivit dags att uppfylla din dröm med en egen studio? Okej, kanske inte riktigt än. Men här har du ett smakprov på vägen. PreSonus Eris E3 ger dig möjligheten till att göra saker som att finjustera högtalarresponsen för att utan problem nå studiokvalitet. Du får också ett djupare men ändå mer transperent basljud. Anslut i princip vilken enhet du vill, PreSonus Eris E3 finns där för dig. 

Här kan du köpa den här produkten

IPX7 duschhögtalare
Pris: 319,90 kronor
Det är aldrig fel tillfälle att lyssna på musik. Inte minst när du duschar eller tar ett bad. Låt en högtalare maximera din avslappning. IPX7-högtalaren ger dig klart ljud trots att den utsätts för badrumsmiljön. Samtidigt är den självklart vattentät till så mycket som tre meters djup under 30 minuter! Häftigt nog är den här högtalaren även utrustad med radio. Ett plus är att du även kan ta med den till stranden eftersom att den är så skyddad.

Här kan du köpa den här produkten

Edifier Studio R1280DB
Pris: 1 427 kronor
Om du är ute efter en stilig högtalare som smälter in i ditt välinredda hem har vi hittat en för dig. Edifier Studio R1280DB är en högtalare som med sitt matta sken av trä runt om ger ett mäktigt intryck. Häftigt nog må den se lite äldre ut, men är utrustad med allt från digitala till analoga ingångar perfekta för att koppla in i din TV, dator eller telefon. Att den dessutom är utrustad med bluetooth gör den allt mer modern.

Här kan du köpa den här produkten

Marshall Stockwell II
Pris: 1 874,59 kronor
Du trodde väl inte vi skulle missa att ha med en Marshall högtalare? Tänkte väl det. Marshall Stockwell II är en bärbar högtalare i färgen svart med mässing. Med hela 20 timmars batteritid på en enda laddning är den perfekt om du skall iväg till ett sommarställe över helgen, eller om du helt enkelt vill ha en högtalare utan någon sladd alls i hemmet. Med förmågan att spela 360-graders ljud är högtalaren unik i sig, men förgylls av den gitarrinspirerade bärremmen som gör den ännu enklare att ta med när du reser. Bättre än så blir det inte.

Här kan du köpa den här produkten

Sugen på något till högtalaren? Amazon.se har det du söker