Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Höj mysfaktorn i trädgården – enkla belysningsknepen

När solen har gått ner spelar det ingen roll hur mycket pengar du plöjt ner i utomhusmöbler om du glömt belysningen.
Här går vi igenom några enkla knep som säkerställer mysfaktor hemma hos dig även i skymningen.

Här kan du hitta ett brett sortiment av utomhusbelysning för din uteplats och trädgård

Att sätta en trevlig prägel på sin uteplats eller trädgård kan göras på många olika sätt. Att uppdatera utemöblerna är ett beprövat koncept som alltid fräschar upp känslan, liksom ett härligt urval av blommor och växter – såklart.

Men faktum är att det inte alltid krävs ett helt nytt set av bord, stolar och soffor för att uppnå önskad mysfaktor. Det många glömmer är belysningens betydelse för att få till rätt vibbar.

Vare sig om du eftersträvar en elegant feeling på uteplatsen och kring ditt hus, eller föredrar en mer lummig och rustik känsla, så kan rätt lampor, ljusslingor och spotlights göra underverk hemma hos dig.

Här tipsar vi om olika typer av utomhusbelysning som höjer känslan på din uteplats och trädgård.


Steinel LED
Pris: 1292 kronor
Om du är ute efter diskret belysning som har stor effekt kring ditt hus är det här ett perfekt alternativ. Minimalistiskt utförande, enkel att installera, mjuk start och dimningseffekt. Därutöver det viktigaste, lampan har en ljusstyrka på 858 lm med en varm ljustemperatur på 3 000 K. LED-livslängden är cirka 50 000 timmar, vilket motsvarar drygt 30 år.

Här kan du läsa mer om och köpa Steinel LED.


Philips myGarden

Pris: 353 kronor
En vägglampa av traditionell design som gör sig bra i alla typer av hem, uteplatser och trädgårdar. Den har en enhetlig ljuseffekt på alla sidor av lampan, är tålig för alla väderlekar, samt en rörelsedetektor med detekteringsvinkel upp till 140 grader och tio meters räckvidd.

Här kan du läsa mer om och köpa Philips myGarden.


Svater utomhusslinga
Pris: 600 kronor
Få saker kan lyfta en uteplats så som ljusslingor med glödlampor. Du bestämmer vart de ska sättas upp – sedan är det bara invänta mörkret och mysfaktorn som uppstår. I denna medföljer 20 stycken LED-lampor, som alltså sparar över 90 procent mer energi än vanliga glödlampor och de har en livslängd på över 30 000 timmar.

Här kan du läsa mer om och köpa Svater utomhusslinga.


Solcellslampor i marken, Ambother
Pris: 349 kronor
Dessa solcellslampor placerar du i gräset, trädgården eller gångvägen utefter dina preferenser. Lys upp trädgården precis där du önskar och njut sedan av ett varmt vitt ljus som varar i åtta timmar efter att lamporna laddats upp helt av solenergi. Klarar av alla väderlekar och årstider.

Här kan du läsa mer om och köpa solcellslampor från Ambother.


Vägglampa, Auraglow
Pris: 374 kronor
En snygg vägglampa med rörelsesensor som ökar tryggheten hemma hos dig. Ljuset kan justeras efter dina behov och även användas som vanlig lampa. Med dessa lampor runt om ditt ljus slipper du helt enkelt att famla i mörkret vid sen hemkomst.

Här kan du läsa mer om och köpa vägglampa från Auraglow.

Hitta utomhusbelysning som passar just dig på Amazon.se