Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Höj nivån – gaming med Razer

Om det fanns ett märke som gjorde att du spelade bättre än du brukar, skulle du inte då vilja fortsätta använda det? Så känner många. Det är därför Razer har blivit så populärt. Men vad är det som gör att många upplever att de spelar bättre med just Razer? 

På Amazon.se hittar du ett enormt utbud av gamingprylar

Känns det som att du har mer i dig än vad du får ut av den dator du spelar på idag? Då kan den här artikeln vara precis vad du vill läsa. För just nu är Razer Blade 15 – en av marknadens vassaste datorer – på 50 % rabatt. Det är en sanslös rabatt.

Vad du väljer att spela på kommer få direkta resultat på hur bra du kan spela. Därför är det viktigt att du väljer en dator med hög prestanda, eftersom det påverkar datorns reaktionsförmåga och snabbhet. Med den här artikeln vill vi tipsa om de bästa produkterna för gamers, och idag fokuserar vi på det ultrapopulära märket Razer. Det är ett populärt märke av en anledning. Vi reder ut varför.

Här nedanför går vi igenom vilka av Razers produkter som är bäst

Razer Blade 15

Pris: 7999 kronor

Tionde generationens Intel Core i7-10750H-processor sitter i den här datorn. För den som är insatt är det här inte något främmande, eftersom den vet vilken otroligt hög nivå detta är. Men för den som inte är insatt kan man jämföra den här processor med en Rolls Royce. Utöver en makalös processor är Razer Blade 15 också utrustad med en full HD-bildskärm. Det gör att du kommer kunna spela varenda spel på jordklotet obehindrat. Att också kunna handla den till 50 % rabatt skadar väl inte heller?

Här kan du köpa den här produkten

Razer DeathAdder V2

Pris: 547 kronor

Om du ska höja ditt game dig kan du inte spela med en trött datormus. Din mus måste matcha din Razer Blade 15-dator. Det är inte diskutabelt. Den här modellen är utrustad med den senaste tekniken, som gör att musen sömlöst följer handens minsta rörelse. Ett måste, helt klart.

Här kan du köpa den här produkten

Razer Huntsman Tournament Edition

Pris: 999 kronor

Det viktigaste när det kommer till tangentbord är delvis utseendet, delvis hur tangenterna känns och delvis hur knapparna reagerar på dina kommandon. Det här tangentbordet prickar i varje punkt. Razer Huntsman Tournament Edition är det tangentbordet du vill ha när du spelar.

Här kan du köpa den här produkten

Razer Raiju Ultimate Handkontroll

Pris: 1706 kronor

Vissa spel fungerar sämre med mus och tangentbord. FIFA och NHL är sådana. För de spelen behöver du en handkontroll, eftersom det gör att du bättre kan följa spelets flow. Razer Raiju Ultimate är marknadens absolut bästa gamingkontroll. Det enda du behöver göra är att koppla upp den mot datorn. Det är mycket smidigt.

Här kan du köpa den här produkten

Razer Kraken X USB-hörlurar

Pris: 495 kronor

Alla seriösa gamers spelar med bra ljud. Det får gärna vara en ljudupplevelse som stänger ute världen, så att du kan fokusera under spelandet. För hur skönt är det inte att ge dig själv utrymme när du spelar? Razer Kraken X USB-hörlurar stänger ute annat ljud och erbjuder i gengäld ett fantastiskt surroundljud. Lyxigt? Mycket.

Här kan du köpa den här produkten

Den här länken tar dig till hela gaming-utbudet