Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hörlurarna som förhöjer spelupplevelsen

Kommunicera med dina kompisar, känn hur du sveps med i spelet och missa inte några viktiga ljud.
Hörlurarnas kvalitet gör mycket för spelupplevelsen.
Vi guidar dig som är på jakt efter bättre ljud rätt i djungeln av headsetutrustning.

På Amazon.se kan du hitta hörlurar för gaming av bästa kvalitet

Spelets ljud och kanske inte minst att kunna kommunicera med dina medspelare är av yttersta vikt för dig som gamer. Detta gäller oavsett vilka ambitioner du har med ditt spelande och oavsett om du spelar League of Legends, CS:GO, DOTA, Fortnite eller något annat populärt spel.

Nu för tiden finns det en uppsjö av olika hörlurar, både med sladd och trådlösa modeller. För långa spelsessioner gäller det att ha ett par hörlurar som sitter skönt och inte blir för varma.

Här går vi igenom några av de populäraste hörlurarna på marknaden just nu.

Logitech G733
Pris: 1 188 kronor
Trådlösa hörlurar som klarar upp till 20 meters avstånd och har en batteritid på 29 timmar. Kompatibla för PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och Mac.

Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna

Kraken Tournament Edition, Razer
Pris:
450 kronor
Razer har tagit gamingscenen med storm och märket har så gott som blivit ett likhetstecken med högsta kvalitet. Dessa hörlurar med kabel är utrustade med THX Spatial Audio, vilket beskrivs som nästa generations surroundljud. Därutöver medföljer en ljudjusterare som tillåter dig att höja och sänka volymen på spelet kontra dina vänners ljudvolym när ni pratar, och vice versa.

Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna

Arctic 7, SteelSeries
Pris: 1 574 kronor
Ett par pålitliga trådlösa hörlurar som stänger ute brus, levererar ljud ut fördröjning och en känsla av lyx. En prisad mick som är en av de bästa inom gaming.

Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna

ROG Strix Fusion 700, ASUS
Pris: 
2 490 kronor
Stiliga, bekväma och av högsta kvalitet. Dessa hörlurar har allt och inte minst en touchfunktion som tillåter dig att svara på samtal, justera volymen och spela upp ljud. Låt dig svepas med i spelets alla moment med ett ljud av ypptersta världsklass.

Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna

Fler hörlurar för gaming kan du hitta här