Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hörlurarna som står emot svett och vatten bäst

Trådlösa hörlurar är idag lika självklart som internet – ingen av dessa blev bara en fluga.
Idag finns det en uppsjö av smarta hörlurar som kan motstå både svett och vatten.
Du ska helt enkelt sporta, simma, duscha och leva ditt liv till ständig musik om så vill.
Vi listar marknadens bästa trådlösa hörlurar.

Spana in all smartteknik här 

In-ear hörlurarna har bokstavligen tagit över – för när senast såg vi skymten av den där trassliga sladden?

Idag går utvecklingen inom teknik fasligt fort. Nu kan du svettas, bada och till och med duscha med dina lurar – hela livet kan tonsättas, och att sjunga högt i duschen tillsammans med Beyonce är ju nu möjligt. Eller ja iallafall med henne i öronen.

Vi listar de bästa in-ear hörlurarna som tål både svett, regn och vatten – och en och annan stöt med. För en aktiv livsstil.

Bose QuietComfort Brusreducerande Trådlösa Hörlurar, Svart

Bose QuietComfort earbuds är hörlurarna som levererar bra ljud och har IPX4-skyddsklass som kan motstå både svett, vatten och smällar.

Bose QuietComfort Earbuds är kompatibla med iOS- och Android-enheter och är optimerade för Bluetooth 5.1.

+ Bose QuietComfort in ear hörlurar levererar en otrolig brusreducering där störande ljud utifrån effektivt stängs ute. Du kan även styra hur mycket brusreducering du vill ha – perfekt om du vill dunka på musik men fortfarande vara uppmärksam på det som sker omkring dig.

Förutom att ha riktigt bra ljud så har hörlurarna peksensorkontroll så du enkelt kan styra uppspelningen av ditt innehåll genom att trycka på ytan – precis som med din smartphone. Hörlurar har nog aldrig varit smartare än såhär.

Batteritiden skulle önskas vara något längre, och laddningsstation ingår inte i priset vilket vore ett plus om det kunde vara inkluderat för en komplett uppsättning i och med det lite högre priset.

 

Jabra Elite 7 Active Bluetooth-öronsnäckor

Jabra Elite 7 är IP57 vatten- och svettbeständiga med 6 mm högtalare för kraftfullt ljud – använd en snäcka i mono-läget – varje öronsnäcka har upp till 8 timmars batteritid och 30 timmar med fodralet.

+  Ett plus med Jabra Elite 7 är att de har en justerbar ANC och HearThrough-teknik som gör att du hör bara det du vill höra – du kan vara uppmärksam på din omgivning samtidigt som du kan leva dig in i musikens toner. I en förpackning medföljer allt du kan tänkas behöva, både laddningsfodral och laddkabel samt EarGels i tre olika storlekar.

Åsikterna kan gå isär huruvida öronsnäckorna verkligen sitter genom hela träningspasset, men denna modell ska vara uppdaterad mot föregångarna med deras Jabra ShakeGrip-teknik.

Apple AirPods 

Apple AirPods tredje generationen erbjuder ett rumsligt ljud med dynamisk huvudspåring som gör att ljudet placeras runt omkring dig och Adaptiv EQ som kalibrerar automatiskt musiken efter öronen.

De är även lätta att koppla in, känner av om de sitter i örat och växlar automatiskt mellan enheter.

+ Apple AirPods tredje generationen sitter bra på genom hela träningspasset, tål svett och vatten och har en enkel och smart trycksensor som gör det enkelt att styra uppspelningen och att ta emot och avsluta samtal.

Ett minus, som med de flesta Apple-produkter, är att de är begränsade till andra Apple–produkter när det kommer till tillbehör. Dessutom, vilket kan vara ett ännu större minus är att de inte har brusreducering, vilket man skulle önska när andra modeller i samma prisklass erbjuder detta.

AirPods Pro med MagSafe-laddningsetui (2021)

AirPods Pro har ett rumsligt ljud, tål svett och vatten samt har mer än 24-timmars uppspelningstid om de förvaras i det medföljande MagSafe-laddningsetuiet. Apple vill göra det smidigare för oss – och då är det givet att dessa AirPods har en trycksensor som gör det enkelt att styra uppspelningen, ta emot och avsluta samtal och annat.

+ Tillskillnad mot förgående AirPods så har dessa brusreducering, samtidigt som du kan vara uppmärksam på din omgivning. Har medföljande silikontoppar i tre olika storlekar för att matcha just dina öron.

Ett minus är det dyra priset och att det inte går att byta exempelvis batteri utan att det skulle kosta skjortan.

 

Sandoo NC9 Bluetooth-hörlurar

Sandoo NC9 Bluetooth-hörlurar har trots sitt låga pris aktiv brusreducering och batteritid, med tillhörande laddningsbox, på totalt 24 timmar. Hörlurarna är även är utrustade med det mest avancerade Bluetooth 5.2-chippet, med snabb och stabil anslutning samtidigt som du ger extremt låg ljudfördröjning mellan dina enheter.

+ För sitt pris så levererar dessa ett ljud som duger mer än väl till joggingturen eller promenaden – men kanske inte lika optimalt på ett gym med hög musik runt omkring. Men god kvalitet med IPX5 vattentäthet och en svettbeständig design.

Ljudet håller inte måttet som de dyrare modellerna men för sitt pris kan man kanske inte räkna med lika smarta funktioner och ljudupplevelse.

Spana in fler trådlösa hörlurar här

Läs mer:

Bästsäljande aktivitetsarmbanden – här är topplistan

Genomgång: Här är de bästa robotdammsugarna