Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Höstens hobbys: Hitta rätt för just dig

Utmana dig själv i höst genom att hitta en ny hobby. Något som ger dig energi, inspiration och glädje. Här är några förslag på vad det kan vara, förhoppningsvis finner du det du inte visste att du sökte.

På Amazon.se hittar du ett stort utbud av aktiviteter och hobbys att utforska

Att landa i höst efter sommarens fullbelamrade dagar kan kännas lite deppigt. Tempot saktar ner samtidigt som jobbet kanske kräver mer. Därför är det viktigare än någonsin att på sin fritid göra något som gör en gott. Medan vissa har sina intressen sitter andra och rullar tummarna och låter tiden gå eftersom de ännu inte hittat sin hobby. Det är dags att göra något åt saken.

#1: Jobba med händerna
Tiden kan verkligen försvinna när du går in i ett projekt. Att arbeta med sina händer och få se direkt resultat av något man jobbat med är en belönande känsla. Är stickning eller virkning något för dig? Eller kanske smyckesdesign? Hantverk finns det gott om, bara att välja och vraka.

Köp garn i fina färger från Lion här

Här hittar du ett smyckesset från WAKNOER

#2: Rör på kroppen
Att investera i sig själv är aldrig en dålig idé. Vill du lyfta vikter eller meditera? Springa eller gå långa promenader i skogen? Testa dig fram och var snäll mot dig själv. Det här ska du göra för din egen skull, inte jämföra dig med någon annan.

Köp en snygg yogamatta med tillhörande väska från T-Day här

Här hittar du ett träningsset från TheFitLife

#3: Skapa stort och smått
Pussel, scrapbooking, bakning, rita och måla. Att inte vara beroende av vädret kan vara skönt när lusten att skapa infinner sig. Låt fantasin flöda och uttryck dina känslor genom att måla eller samla sommarens minnen genom att dekorera ett nytt fotoalbum. 

Pennor i 48 olika färger hittar du här

Bli en mästare på tårtor med dekorationssatsen från HapeeFun

#4: Lär dig något nytt
Finns det något du alltid velat kunna men inte tagit tag i det? Då är tiden inne. Oavsett om det är att fånga din inre konstnär, musiker eller fotograf så är det aldrig för sent. Om du väntar på ett tecken, det här är det!

Testa gjuta med hjälp av detta kit från ALGAPLAY

Köp en blockflöjt från Yamaha här

Hitta en puderrosa kamera här

Vill du bläddra själv bland ett större utbud – klicka då här