Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Hur dukar du bordet på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag närmar sig och med restriktionerna som råder kanske du vill bjuda den du gillar på en lyxig middag hemma. Så här dukar du bordet på alla hjärtans dag.

Vill du bläddra själv bland ett stort utbud anpassat för alla hjärtans dag?

I och med att omikron sprider sig i rask takt kan årets alla hjärtans dag bli aningen annorlunda. Med största sannolikhet blir det så. Däremot behöver inte annorlunda betyda sämre. För varför skulle en kväll hemma vara sämre än en kväll ute?

Nej, säger vi. Ta alla hjärtans dag hem till dig i år och se för Guds skull till att det blir bättre än någonsin tidigare. Men hur gör man 2022:s version bäst hittills? Jo, du behöver det här.

Servetter i lyxigt linne

Alla hjärtans dag är inte dagen då man håller igen. Servietter är ett måste, och se gärna till att de är i linne. Det blir mer elegant och din partner kommer att uppskatta ansträngningen. Det är ett som är säkert.

Här kan du köpa de här servetterna i linne

Vackra tallrikar från Villeroy & Boch

Villeroy & Boch har en lång och spännande historia som går tillbaka till 1748, vilket gör varumärket till en av de äldsta porslinstillverkarna i Europa som fortfarande är aktiva. Om det dugit åt kungligheter i nästan två sekel, duger de åt dig med i år.

Här kan du köpa de här tallrikarna från Villeroy & Boch

Långa vita ljus som höjer stämningen

Vad vore alla hjärtans dag utan långa vita ljus som tornar vackert från ljusstaken? De här kommer från Hyoola och har över 8 timmars brinntid. Lagom för att du ska hinna ta middagen i mål.

Här kan du köpa de här ljusen

Glas gör smakupplevelsen bättre

Riedel har positionerat sig som en av världens absolut bästa glastillverkare, så enkelt är det. Just den här modellen heter Heart to Heart – vilket passar rätt bra in på alla hjärtans dag, eller vad säger du?

Här kan du köpa de här champagneglasen från Riedel

Servettringar som sätter pricken över i:et

Kan ej hitta produkten.

När du bestämt dig för att köpa servetter i ett lyxigare material får du inte falla på mållinjen. Du kommer nämligen behöva servettringar för att gå hela vägen i mål. De här tycker vi är eleganta och vackra.

Här kan du köpa de här servettringarna