Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Inred med dina bästa minnen – de här prylarna gör det möjligt

Under semestern ser du till att fota barnen, vännerna, aktiviteterna, miljöerna och de lata dagarna vid stranden. Du tänker kanske att stunden förtjänar att förevigas. Men trots att du gärna vill inreda med dem när du kommer hem, är det sällan man ids pallra sig ned till fotobutiken för att skriva ut bilderna. Lyckligtvis finns det lösningar.

På Amazon.se hittar du allt för foto- och kamerautrustning

Efter att ha spenderat sommaren på resande fot är det onödigt att inte se till att föreviga alla de minnen du, och dina nära, samlat på er. Dessvärre är man ofta lite sämre på att printa ut dem. Onödigt, håller du inte med?

Tur är att du inte längre behöver pallra dig ned till stan och den lokala bildbutiken för att få de printade. Istället kan du i lugn och ro göra allt hemifrån. Dessutom finns det roliga alternativ till standardramar och utskrifter. Det finns massor digitala fotoramar, med massor funktioner, om det lockar. Eller så kan du skippa fotoramar och satsa på en Polaroid-kamera, som ger dig bilderna på momangen. Idag är det inte krångligt att spara dina bästa och härligaste minnen.

Dessutom kan du, med alla prylar, enkelt uppdatera och byta ut bilderna när du känner för det. Eftersom allt finns digitalt eller är redo att printas på ditt kommando. I den här artikeln vill vi tipsa om allt du behöver för att kunna inreda med dina kära minnen. För det ska vara kul, fint och enkelt.

Här listar vi roliga produkter som gör det möjligt att inreda med dina minnen

Polaroid-kamera

Pris: 1212 kronor

För dig som vill ha omedelbara resultat är Polaroid märket du ska lägga på minnet. Det är ett märke som gjort sig oumbärliga på marknaden. Hur oumbärliga? Så mycket att de till och med fått en specifik kamera-metod döpt efter sig: polaroidbilder. Välj objekt att fota och ett knapptryck senare får du en bild utskriven, som du sen kan hänga upp. Enkelt va?

Här kan du köpa den här kameran

Digital fotoram

Pris: 1128 kronor

Det viktigaste när du ska inreda med digitala foton är att upplösningen är hög på den skärm du vill visa det på. I den här tavelramen får du en grym modell, som dessutom erbjuder möjligheten till flera inställningar. Vill du att bilderna byter ut sig själva automatiskt? Eller vill du ha häftiga effekter, som tonade övergångar? Valet är ditt!

Här kan du köpa den här digitala fotoramen

Fotoskrivare, KODAK

Pris: 1274 kronor

Med den här smarta uppfinningen kan du när som helst skriva ut bilder. Det enda du behöver är en mobiltelefon eller läsplatta med kamera och en bluetooth-funktion. Du laddar helt enkelt bara ned KODAK:s app och parar fotoskrivaren med din telefon, sen är det bara att skriva ut 

Här kan du köpa den här fotoskrivaren

Digital fotoram

Pris: 555 kronor

Tack vare Hamas digitala fotoram kommer du kunna visa upp alla bilder du vill i klassiskt 4:3-format. Det betyder att de kommer fylla skärmen, och ditt hem, med vacker inramning. Just den här modellen har också plats för minneskort, om du önskar fylla den med tusentals bilder.

Här kan du köpa den här digitala fotoramen

Polaroid-film

Pris: 333 kronor

Börjar Polaroid-filmen ta slut för att du fotat så mycket? Underbart. Det betyder att den tjänar sitt syfte och att du gör roliga grejer. Ibland behöver du fylla på den och då är Amazon rätt plats att göra det på, eftersom priset är schysst och frakten är smidig.

Här kan du köpa mer film till din kamera

Hittar du inte vad du letar efter? Här kan du bläddra bland hela utbudet