Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Inspiration: De härligaste kokböckerna just nu

Hösten är kanske den härligaste årstiden när det gäller matlagning.
Låt dig inspireras av de svenska stjärnkockarna och deras recept och njut sedan av säsongens absolut godaste mat.

Hitta ett stort sortiment av svenska kokböcker på Amazon.se

Att ta tillvara på allt vad hösten har att erbjuda är verkligen ett måste – i alla fall om man är en livsnjutare. Du behöver inte boka bord på restaurang för att få en lyxig måltid, laga den hemma istället!

Här är de härligaste kokböckerna just nu – redo att klickas hem.

Grönsaker A-Ö: Recept och bruksanvisningar
Paul Svensson är en magiker när det kommer till att ta tillvara på råvaror. Mellan de här pärmarna ryms 500 recept fördelade på 32 kapitel och du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur de ska hanteras på bästa sätt.

Här kan du köpa den här boken

Laga svamp
Vad är väl en höst utan skogens guld? Svamp är gott, lätt att variera och ett perfekt alternativ till kött. Martin Nordin guidar bland det stora utbudet av svampar och delar med sig av sina bästa recept på soppor, pizzor och svampmackor.

Här kan du köpa den här boken

Vinter hos Wood: En kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomst
Sofia Wood är författaren till denna samling av mysiga recept som ska värma oss när temperaturen sjunker. Här kan du samla inspiration både till vardag och fest – både när matlagning och dukningar.

Här kan du köpa den här boken

Bröd, bröd, bröd: Recept, råd och genvägar
Nu finns inga ursäkter längre, det är dags att baka sitt eget bröd. Martin Johansson bjuder på sina bästa råd och recept när det kommer till att baka bröd på hemmaplan – utan att det ska behöva vara alldeles för svårt.

Här kan du köpa den här boken

Portionen under tian: Bra mat för dig, din plånbok och planeten
Har du som mål att spara pengar men vill samtidigt inte tumma på guldkanten i tillvaron? Då är Hanna Olvenmarks kokbok något för dig. 50 vegetariska recept där varje portion kostar max tio kronor.

Här kan du köpa den här boken

Delicious: Bakverk för en godare höst och vinter

Roy Fares har samlat sina favoritrecept och delar med sig av sina hemliga knep i den här bakboken med fokus på hösten och vinterns smaker. Konditorn bullar upp med svenska klassiker som småkakor och bullar till amerikanskinspirerade bakverk.

Här kan du köpa den här boken

Fler svenska kokböcker finns här