Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Inspiration till fars dag – 10 perfekta presenter

Nu närmar sig högtiden som alla pappor innerst inne längtar efter – men inte vågar erkänna.
Fars dag är ett ypperligt tillfälle för dig som son eller dotter att visa uppskattning.
Här lobbar vi för tio presenter som din pappa garanterat kommer kunna ha användning för i framtiden.

På Amazon.se kan du få presentidéer till fars dag

”Nej, jag önskar mig inget”, säger din pappa på andra sidan luren – och visst är den spontana känslan att du hört den harangen förut? Visst kan det vara så att far din har allt han behöver, men innerst inne vill alla få uppskattning och säkert också en present när det väl är dags för fars dag igen.

Inför den andra söndagen i november är det många söner och döttrar som panikgooglar efter passande gåvor att ge. Kanske också du? Nu kan du istället lägga tiden på annat.

Här tipsar vi nämligen om tio presenter som får din pappa att känna sig lite extra speciell i år.

Whiskykit
Pris: 206 kronor
Ronnie Corbett sa en gång att whisky bara blir bättre med åren.:”Ju äldre jag blir – desto mer gillar jag den”. Den brittiske komikern och skådespelaren är inte ensam om att tycka och tänka på det sättet. Men det gäller ju att dricka med stil. I detta kit får din pappa fyra glas som är lika mycket fyra samlade konstverk. Kittet innehåller dessutom stenar som fungerar som isbitar samt underlägg för bordet. Skulle din pappa inte uppskatta whisky funkar uppsättningen minst lika bra till exempelvis konjak och bourbon.

Här kan du köpa ett whiskykit

Ask med slipsklämmor och manschettknappar
Pris: 332 kronor
Det finns alltid ett tillfälle att klä upp sig, oavsett om det är inför jobbmötet, AW:n, födelsedagen eller en högtidsdag. Med detta set kan du ge din stilige far fyra slipsklämmor och fyra manschettknappar – och till råga på alt levererat i en riktigt snygg, svart presentask.

Här kan du köpa en ask med slipsklämmor och manschettknappar

Pappabok
Pris: 66 kronor
Det finns så mycket fint att säga till alla fina pappor, men ibland kan det vara svårt att hitta orden på egen hand. I denna bok har några av de bästa pappacitaten samlats på ett och samma ställe. Bara att välja och vraka – och sedan dela ut personliga komplimanger.

Här kan du köpa en pappabok

Parfym
Pris: 594 kronor
I en stilren flaska saluförs Versace Eros EDT med en passionerad doft som för tankarna till Medelhavets Grekland och solstänkta vita klippor. Parfymen utstrålar tidlös romantik, skönhet och sensuell maskulinitet. En intensiv, fräsch och förförisk doft. En kanongåva för alla pappor som vill lukta gott.

Här kan du köpa från parfym från Versace

Aktivitetsarmband
Pris: 1 064 kronor
I ett produkttest förra året beskrev IDG denna produkt som ”ett aktivitetsband med extra allt”. I Charge 4 finns en rad olika finesser, med allt från samtals- och SMS-aviseringar till en funktion som anger i vilken pulszon du är. Den inbyggda GPS:en gör att man kan hålla koll på avverkade kilometer och vilket tempo som hålls på löp- eller cykelturen. Aktivitetsarmbandet registrerar dessutom sömnfaser och ger sömnpoäng i appen. Med bra sömnkvalitet lär farsan din få bättre flås i spåret eller på landsvägarna.

Här kan du köpa ett aktivitetsarmband från FitBit

Läderhandskar
Pris: 270 kronor
En stor men dov applåd för din pappa – dyker du upp på firandet iförd dessa handskar lär han vilja ha ett par likadana… De bekväma läderhandskarna håller händerna varma även när vargavintern gör sig påmind. Lång livslängd utlovas!

Här kan du köpa läderhandskar

Skäggolja
Pris: 113 kronor
Hos barberaren finns numera fler och cler skäggoljor att välja emellan. En av Benjamin Bernards storsäljare föryngrar torrt, grovt skägg- och mustaschhår, gör det mjukare samt bekämpar klåda och irriterad hud. Doften är tilltalande med kraftfulla, naturliga växtbaserade extrakt, inklusive mandel-, ricin- och lavendeloljor. 100 milliliter medicin och vård för din pappas skäggiga ansikte.

Här kan du köpa skäggolja

Rakapparat
Pris: 2 034 kronor
Vad passar väl bättre på pappas högtidsdag än att ge bort en klassisk rakapparat? Philips har utvecklat en modell med ett patenterat rakbladssystem som effektivt fångar alla olikväxande hårstrån direkt, vilket ger en extremt nära och slät rakning. De flexibla rakhuvudena rör sig i åtta riktningar och anpassar sig efter ansiktets konturer medan flervalsinställningarna gör att du kan skräddarsy din rakning och få till ett optimalt resultat. Automatisk rengöringsstation medföljer.

Här kan du köpa en rakapparat från Philips

Tofflor
Pris: 184 kronor
När vintern kryper allt närmare och elementen i hemmakontoret får jobba på helvarv kan det vara gött att ta på sig ett par mjuka plyschtofflor. Sköna, snygga och prisvärda; en given hit för fars dag-uppvaktandet.

Här kan du köpa tofflor

Magnetiskt verktygsarmband
Pris: 314 kronor
Kul, udda och funktionellt – med 15 magneter kan detta magnetiska verktygsband lindas runt handleden. Din far kan lätt komma åt skruvar, spikar, skruvmejselbitar, muttrar och bultar. En mobil verktygslåda för alla pappor som alltid vill vara redo.

Här kan du köpa ett magnetiskt verktygsarmband

Fler presenter kan du hitta här