Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Instagramvänligt påskpynt – i vitt, beiget och brunt

Den beiga trenden letar sig in överallt. Från blommor till julgranspynt till barnleksaker. Nu har den smittat av sig på påskpynt och det som brukade vara gult, grönt och rosa har bytts ut mot vitt, beiget och brunt.

Du hittar fler påskdekorationer på Amazon

Keramik-kaniner

Gula kycklingar, grönmålade ägg och rosa fjädrar. Traditionellt påskpynt som verkar ha gått ur tiden – i alla fall om man ska lita på sociala medier. Det trendiga sättet att fira påsken är att dekorera med diskreta detaljer, som genomskinliga påskägg eller vita keramik-kaniner. 

Dessa vita kaniner är utmärkta påskdekorationer på bord, i fönster eller på hyllor. De är tillverkade i keramik och är stilfulla och tidlösa dekorationer som inte nödvändigtvis måste plockas ner efter påsk!

Dekorativa hängen till påskriset

10 stycken genomskinliga plastägg som går att hänga upp som de är eller fylla med valfritt innehåll. 

Påskkort med trähare

Det är många som skickar hälsningar till varandra under påsken, det kan handla om ett kort, lite godis eller något hembakat. De här korten är ett perfekt sätt att visa uppskattning för någon du bryr dig om – de rymmer både en trevlig hälsning och är fina som dekoration.

Rustika, eller snarare lantliga, påskdekorationer blir allt vanligare – och trendigare – och lever verkligen upp till definitionen av instagramvänligt påskpynt. Det är både diskreta och stilfulla detaljer som funkar att ha framme året om. Dessa påskharar i ull är exempel på detta, liksom hararna i trä samt de naturfärgade. 

Påskhare i ull

Tre söta påskharar i ull och trä – passar perfekt att hänga i påskriset.  

Påskharar i trä

Tre påskharar i trä i färgerna grå, vit och brun. Använd hararna som en centerpiece eller som dekoration i fönstret eller på en hylla!

Lantliga påskharar

Naturfärgade påskharar i trä – perfekta dekorationer i fönster eller på bord. 

Dekorativa påskägg

Dessa sex plastägg passar både att hänga upp i påskriset eller att ge bort som gåva i barnens påskpresent. 

Hitta fler dekorationer till påskriset här

Läs mer:

Dekorationerna som lyfter påskdukningen

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med