Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Jul i fjällen – allt du behöver för en perfekt vistelse

Drömmer du också om en vit och glittrande jul, precis som det var förr? Då finns det inget bättre ställe än de svenska fjällen. För där väntar sagolika vinterbyar, högt belägna bland dalar och fjäll. Däremot gäller det att vara utrustad, annars blir vistelsen inte lika angenäm som den kan vara.

Här kan du själv bläddra bland ett enormt utbud av skidutrustning och vinterkläder

När man kan spendera morgonen i skidbacken – i nypistade backar – eller på längdspår som vindlar sig från höger till vänster, vet man att julafton kommer bli en fantastisk dag. Precis så underbar som du föreställt dig när du först bokade biljetterna till fjällen i höstas. Då var det regn, rusk och kala träd. Nu däremot känns det långt bort. För inne i stugan väntar brasan. Maken har ju haft den igång sedan arla morgon – det är ett som är säkert.

Julen är en fantastisk tid, men i fjällen blir den ännu mer fantastisk. Däremot är det viktigt att du har det du behöver inför resan upp, för om ni fryser eller saknar grejer blir det snabbt tråkigt.

Så vad behöver du se till att packa med inför en gnistrande jul i svenska fjällen?

Skidor för barn från K2 Ski

Barn växer. Hela tiden. Så enkelt är det. Visst är det roligt? Mja, allt som oftast kanske. En konsekvens av naturens lagar är att skidorna behöver uppdateras. Inte särskilt ofta, men ändock ibland. Här har du ett par skidor för barn från K2 Ski som inte bara är snygga, utan också garanterar bra skidåkning år efter år. Finns i flera storlekar.

Här kan du köpa skidorna

Varma och mysiga tofflor

Att frysa är ingen höjdare. I synnerhet inte när du varit utomhus i minusgrader. Nej, slå dig ned framför brasan, se solen gå ned och kryp ned i de här varma tofflorna från Haflinger.

Här kan du köpa tofflorna

Julstrumpor i stickad ull

Brukar ni också fira jul med paket i julstrumpor? Eller tycker du att det verkar mysigt och vill börja fira det så? Då är det här det perfekta tillfället att uppgradera julfirandet med vackra julstrumpor.

Här kan du köpa julstrumporna

Vackra snöflingor att pynta granen med

Julgranskulor är inte det enda man kan (eller bör) pynta julgranen med. Faktum är att snöflingor blir ett väldigt vackert komplement till julgranskulorna. Det är lite annorlunda men vackert sätt att skapa julstämning när ni nu åker upp till fjällen att fira jul.

Här kan du köpa julgransdekoration

Skidhjälm för barn och vuxna från K2 Ski

Hjälmen är minst sagt ett viktigt element när ni beger er ut i skidbackarna. Här får ni en hjälm som är bäst i test. K2 Ski gör bra produkter. Den här hjälmen är inget undantag. Finns självklart i fler storlekar.

Här kan du köpa hjälmen

Vill du hellre bläddra själv bland vintersäsongens bästa utrustning?