Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Julklapparna till honom i jul – för en strålande hy

Att köpa gåvor till herren man håller kär är inte alltid så lätt. För vad behöver han egentligen? Extra svårt är det om han redan har allt han behöver. Men det finns alltid plats för omtanke och omsorg.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av skönhet till män

Svårt att hitta klapparna till honom i julrushen? Springa ut och in ur butiker efter det ena och det andra men inget känns helt rätt. Det tycker vi är slöseri med tid. Istället kan du luta dig tillbaka och få mer tid över, ja det är helt sant. För alla ljuva ting finns bara ett knapptryck bort. Unna honom omtanke i år i form av saker som rår om kropp och hud. Visst, tvspel, böcker och biobiljetter i all ära. Men en go kräm, en härlig doft och en apparat som underlättar i vardagen ger den där lyxen som karlarna annars har svårt att unna sig. Nu är det dags för dem att ta sin tid i badrummet. Och förhoppningsvis får du ha din ansiktskräm ifred i fortsättningen.

Återfuktande anstiktskräm

En ansiktskräm från Biotherm homme som återfuktar på djupet under hela 72 timmar. Perfekt att lägga på morgonen efter en natt som varit stökig då den har en kylande och lugnande effekt. Hejdå puffighet och trötthetstecken och hej pigg och på alerten.

Braun Series 5 50-M4500cs – en rakapparat som gör jobbet

Rakapparat som gör rakningen och trimningen av skägget enkelt. Raka när du är torr på språng eller när du duschat efter en lång dag – det är helt upp till dig.

Lyxig parfym från Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana the one for men är Dolce & Gabbanas moderna klassiker som andas maskulinitet och avslappnad elegans. En tidlös, varm och förförisk parfym som lämnar ett oförglömligt intryck. För mannen du vill ge lyx, för mannen som vill göra avtryck. Och vem tackar nej till en härlig parfym i julklapp? Nej vi tänkte väl det.

Kroppslotion från Rituals

Kroppslotion från Rituals  som återfuktar på djupet samtidigt som den ger näring åt huden. Innehåller biologisk bambu som står för flexibilitet och styrka och ger näring åt huden, medan cypress lugnar med sina unika vegetabiliska egenskaper samtidigt som den ger ny fart och energi för dagen (eller kvällen). En unik doftupplevelse när den träiga doften av bambu kombineras med den milda vällukten av cypresser.

Deodorant från Hugo Boss

Låt honom lyxa till det i vardagen med en deodorant från  Hugo Boss i doft av deras numera klassiker ”The Scent”. Låt han slänga de gamla Nivea deodoranterna och ge plats åt denna lyxbit.

Spana in fler julklappar till honom här