Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kaffe för finsmakaren – kaffemaskinerna som osar lyx

Latte, espresso, cappuccino – vilken kaffedryck är din favorit?
Det finns oändligt med varianter av vår allas favoritdryck, kaffe, men vilken kaffemaskin är egentligen bäst?
Vi guidar dig genom marknadens lyxigaste kaffemaskiner som garanterat kommer få dig att sukta efter kaffe.

Du hittar för den perfekta kaffeupplevelsen på Amazon

Dagarna när man behöver springa förbi ett kafé för att få en god latte är över. Det går nu minst lika bra att brygga ihop en alldeles perfekt caffè latte hemma. Det gäller bara att veta vilka maskiner som är “up for the job” så att säga. Vi tipsar om tre av marknadens lyxigaste kaffemaskiner, för att du ska kunna njuta av riktigt gott kaffe hemma i ditt eget kök. 

De’Longhi Dinamica Plus Kaffemaskin

Vad du än kan tänkas vara sugen på i kaffeväg, löser De’Longhi Dinamica Plus Kaffemaskin det åt dig. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan 13 olika recept; allt från dubbel espresso, cappuccino, flat white och macchiato. Du kan dessutom välja programmet “Kaffekanna” som brygger helt vanligt kaffe, fast för flera personer – perfekt om ni är många i hushållet eller har gäster över. Totalt rymmer vattentanken cirka 1,8 liter vilket genererar ungefär 12 koppar kaffe – tillräckligt många för att förse även den mest morgontrötta med en uppiggande dryck! De’Longhi Dinamica Plus Kaffemaskin har en integrerad kvarn, mjölkskummare och droppbricka vilket är allt du behöver för att göra riktigt bra kaffe – om och om igen. Både mjölkskummaren och droppbrickan är diskmaskinsäker och det finns både ett avkalkningsprogram och en sköljprogram vilket gör det enkelt att rengöra din kaffemaskin så att den håller sig länge och väl. 

Siemens EQ.6 plus s700 – Helautomatisk kaffemaskin

Vad är bättre än en riktigt god kopp kaffe? Två koppar kaffe såklart! Med Siemens EQ.6 plus s700 kaffemaskin kan du brygga två koppar av din favoritdryck samtidigt – genom ett enkelt knapptryck på CoffeeSelect-displayen. Du kan dessutom spara upp till fyra program i “Favoriter”, för snabb och enkelt tillgång till dina favoritdrycker. Tack vare iAroma Systems tillagas varje kopp till perfektion – både till utförande och smak.

Med AutoMilk Clean, en helautomatisk ångrengöring efter varje dryck, får din kaffemaskin sin dagliga underhållning utan ansträngning. 

Smeg espressomaskin

Om du är ute efter en pålitlig kaffemaskin utan krångel, som dessutom är både kompakt och stilren, är Smeg espressomaskin det självklara valet för dig. Det är en automatisk espressomaskin utrustad med ett kraftfullt 19 bar tryckmunstycke (pumptryck), en integrerad kaffekvarn i rostfritt stål och en löstagbar vattentank – så att du ska kunna avnjuta en riktigt god espresso hemma i köket. Smeg espressomaskin är anpassad för dig och dina specifika kaffepreferenser, du kan därför välja både malningstorlek och espressons längd för att skapa den perfekta smakupplevelsen. Och för att du ska kunna njuta av din kaffemaskin länge och väl finns det ett speciellt rengöringsprogram vilket du blir påmind om tacka vare en rengöringsindikator! 

Du hittar fler lyxiga kaffemaskiner här

Läs mer:

Därför är kaffe bra för dig – vi listar 6 hälsofördelar

Guide: så gör du bättre kaffe hemma