Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kall dryck – var du än går

Finns det något värre än ljummen dryck? Det sänker hela måltiden, åtminstone när man vet hur gott det skulle kunna smaka. Tur nog finns det lösningar som gör att du får kall dryck - var du än går.

På Amazon.se hittar du ett brett utbud av sånt som håller din dryck kall

När du lämnar hemmet för att göra den där utflykten som du planerat så länge, gör du smart i att packa matsäck i en kylväska. Det gör att du kan stanna upp längs vägen på din vandring och fylla på energidepåerna. Eller så kanske du rent av har planerat en picknick? Då är kylväskan ett måste, för din och ditt sällskaps trevnad.

Därför har vi samlat marknadens bästa kyltillbehör här

Kylväska, Kitchen Craft

Pris: 259 kronor

I den här produkten har Kitchen Craft lyckats plocka fram en riktigt snygg kylväska. Förmodligen är det den allra snyggaste på den här listan. Den får oss osökt att tänka tillbaka på 80-talet. Utöver designen fyller den här kylväskan också sitt praktiska syfte. Den rymmer nämligen 21 L.

Här kan du köpa Kitchen Crafts kylväska

Termoväska 3L, THERMOcafé

Pris: 105 kronor

Ibland behövs en större kylväska, ibland behövs en mindre. Så enkelt är det. Den här termoväskan från THERMOcafé är en smidig kompanjon att ta med på den lilla utflykten.

Här kan du köpa THERMOcafés termoväska

Elektrisk kylväska, MOBICOOL

Pris: 594 kronor

MOBICOOLs elektriska kylväska är en toppklassad modell. Den är portabel, ihopfällbar och robust byggd. Vi kan garantera att det här är en kylväska värd en investering. 

Här kan du köpa MOBICOOLS kylväska

Kylpåsar, Navaris

Pris: 150 kronor

En kylpåse fungerar på precis samma sätt som en kylplatta gör, men ibland kan en kylpåse faktiskt vara att föredra. Eftersom den inte är statisk till formen. Det gör att den kan omsluta dryck på ett helt annat sätt än kylplattor kan.

Här kan du köpa Navaris kylpåsar

Kylplattor, ToCi

Pris: 133 kronor

Det är nästan ett måste att utrusta sin kylväska med kylplattor från ToCi. Det underlättar något enormt om du kan ge kylväskan hjälp på traven, genom att först kyla ned kylplattorna och sen placera de i väskan. 

Här kan du köpa ToCis kylplattor

Fler produkter som underlättar ditt liv hittar du här