Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kattleksaker – sysselsätter du din katt tillräckligt?

Stimulans är livsviktigt för din katts välmående. Den behöver röra sig fritt och okontrollerat. I synnerhet om det är en innekatt. Så ser det dessvärre inte ut i de flesta hem. Katten blir lidande och i många fall märker ägarna inte det. Så därför frågar vi igen: sysselsätter du din katt tillräckligt?

Allt för din katt hittar du på amazon.se

Det smärtar så mycket att komma hem till någon, bara för att märka att personen inte tar hand om sina djur tillräckligt bra. Förmodligen beror det inte på att personen i fråga är en dålig person. Det beror nog snarare på att hen fastnat i rutiner och passivitet. Därför måste vi, som ett kollektiv, hjälpas åt att uppmuntra glädje och stimulans för katter. Håller du inte med?

När det finns så många roliga och bra leksaker för katter finns det inte heller någon anledning att det blir så. De förslag vi listar här nere är framtagna för att passa alla, både den med aktiv och passiv livsstil.

Eftersom kattleksaker är en bra start för att sysselsätta din katt tillräckligt, vill vi här nedan lista 5 bra förslag på kattleksaker att klicka hem redan idag.

Catit Circuit Senses

Pris: 125 kronor (nu 10 % rabatt)

Den här leksaken är perfekt eftersom den utmanar kattens hjärnstimulans, samtidigt som den utvecklar din katts smidighet. Catit Circuit Senses är leksaken du vill ge din katt för att se till att den underhåller sig själv dag in och dag ut.

Här kan du köpa den här kattleksaken

PetSafe Bolt Laser

Pris: 299 kronor

Du har säkert sett de förut: laserpekare som får katter att gå igång. Visst är de fantastiska? Tänk dig en laserpekar-robot som gör jobbet åt dig och som du märker är en stor succé där hemma. Låter inte det ännu bättre? PetSafe Bolt Laser är svaret på de önskemål du inte visste att du hade.

Här kan du köpa den här kattleksaken

Riijks roliga klösbräda

Pris: 163 kronor

Har du en katt med mycket personlighet? Många katter som växer och har hormoner vet ibland inte vad de ska göra med sina klor. Se därför till att hjälpa din katt på förhand, genom att utrusta hemmet med en klösbräda. Den här har dessutom en boll i sig som gör klösbrädan roligare.

Här kan du köpa den här kattleksaken

Phyles kattunnel

Pris: 119 kronor

När du har en kattunge är det extra viktigt att du ser till att underhålla den. Phyles kattunnel är 25 cm i diameter. Vad det betyder? Att din kattunge har 25 cm – åt alla håll – att roa sig med. Såklart är den också vikbar och lätt att bära med sig, för varför skulle du inte vilja byta miljö då och då?

Här kan du köpa den här kattleksaken

Multifunktionell kattleksak

Pris: 582 kronor

Det här är en värstingmodell, det vet vi. Men visst förtjänar väl ändå din katt det bästa? Den här leksaken är den ultimata kattleksaken, eftersom den innehåller så många olika moment. Din katt kommer kunna göra så många olika saker med den, vilket resulterar i att den tränar olika bitar i hjärnan. Ska du bara ha en enda kattleksak är det den här kattleksaken du ska ha.

Här kan du köpa den här kattleksaken

Vill du titta bland alla andra djurleksaker?