Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kindle Oasis – nästa generations läsupplevelse är här

Till alla bokmalar kommer här årets nyhet. Kindle, den omskrivna läsplattan från Amazon, kommer nu i ny kostym. Kindle Oasis är framtiden. Det är nästa generations läsupplevelse. Vi förklarar varför.

När det kommer till framtidens läsupplevelser är det få som slår Amazon på fingrarna. Det är sanningen. Företaget började som en digital bokhandlare, och det syns på eftertänksamheten i Kindle Oasis. Vi förklarar och reder ut varför alla teknikintresserade säger det.

Vad är Kindle Oasis?

Kindle Oasis är en smart läsplatta med en gummiliknande yta, specifikt designad för att ligga bättre i handen. Skärmen ligger platt längs ramen och belysningen är behaglig. Att belysningen är behaglig är A och O för att läsupplevelsen ska bli detsamma. Anledningen till det är för att Kindle Oasis skärm har ett ytskikt som påminner om äkta papper. Det gör att läsupplevelsen frångår det där stereotypiska blåljuset som kännetecknar moderna skärmar. När man experimenterat med den här tekniken tidigare har texten kunnat bli lidande. Så är inte fallet med Kindle Oasis. Här är texten knivskarp.

Dessutom, som ett plus i kanten, är Kindle Oasis vattentät. Du kan nämligen läsa i badkaret utan att behöva oroa dig för att den går sönder. Tack vare 300 ppi (pixlar per tum) och 7-tums Paperwhite-display är det här verkligen Amazons hittills bästa Kindle.

Här kan du läsa mer om och köpa Kindle Oasis

För de som inte känner till begreppet läsplatta, kommer här ett stycke som går på djupet med vad en läsplatta är och varför det är värt att överväga.

Vad är en läsplatta egentligen?

En läsplatta är en elektronisk läsenhet som är specifik designad för att göra din läsning så behaglig som möjligt. Med en läsplatta slipper du fyrkantiga och trötta ögon, eftersom tekniken i läsplattan är utformad som så att den balanserar ut blått ljus med gult eller vitt, vilket gör att du kan läsa i motljus. Perfekt för sommarläsning och semesterläsning.

Med de flesta läsplattor kan du med enkelhet ladda ned och bevara alla dina böcker i det digitala biblioteket som medföljer när du investerar i en läsplatta.

Vill du lära dig mer om läsplattor kan du klicka här

Behöver du ett matchande vattentåligt fodral?

Det är inte alltid lätt att hitta snygga skydd till sina digitala enheter, i synnerhet inte om de också ska matcha sömlöst. Lyckligtvis har vi gjort researchen och funnit det här fodralet som går perfekt ihop med Kindle Oasis.

Här kan du köpa det här vattentåliga fodralet