Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Klassiska tv-spelen – nu gör de comeback

De fångade en hel generation unga, som spelade timme efter timme.
Nu är tv-spelen tillbaka – fyllda med massor av favoriter.

Upptäck Amazon Game Store – en gigantisk marknadsplats med gamingprylar

Nämn Super Mario, Sonic och Zelda för någon som växte upp på 80- och 90-talet och många får något drömskt i blicken. Timmar, dagar, ja veckor ägnades att klara de roliga och kluriga spelen – gärna i lag med kompisarna. Många har sedan länge gjort sig av med tv-spelen, men nu finns moderna varianter som återskapar barndomsminnena på bästa sätt.

NES Mini

En tredjepartsvariant på klassiska Nintendo 8-bitars spelkonsol, fylld med otroliga 350 olika spel. Två kontroller ingår. Spela på en gammal hederlig ”tjock-tv” för bästa retrokänslan.

Kan ej hitta produkten.

Playstation Classic

För många millennials, i alla fall för de födda tidigt 90-tal, var Sonys uppstickare första tv-spelet man köpte. I denna mini-version ingår 20 av de bästa spelen, vem vill inte fajtas i Tekken 3?

Sega Mega Drive Mini

Tillverkad av Sega själva, vilket borgar för kvalitet. Fylld med 40 spel, med hela tre Sonic-klassiker. Miniversionen innehåller även två hemliga bonusspel, så totalt 42 lir att spela loss på.

Game & Watch: Super Mario Bros.

Inget tv-spel i ordets rätta bemärkelse men denna bärbara konsol förtjänar sin plats här. Rörmokarbrödernas debut förändrade tv-spelshistorien och lade grunden till storhetstiden på 90-talet.

Fler tillbehör, konsoler och spel kan du hitta här