Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Knepen för att hålla i träningen – i längden

Med spända muskler och dränerade energidepåer räcker det inte alltid att vila och ”äta bättre”.
Tränar du mycket behövs i vissa fall ett tillskott av energi.
Här är produkterna som gör att du orkar hålla i träningen – i längden.

Hitta kosttillskott för din träning på Amazon.se

Att många slarvar med maten både före och under ett lopp eller ett gympass kan bero på att man helt enkelt inte inser hur viktigt detta moment är. I stället för att tänka långsiktigt letar man efter quick fix-lösningar, precis som samhället i stort. Konsekvenserna av detta slarv kan bli omfattande, inte minst om man missar att få i sig tillräckligt med vätska.

Du som vill springa snabbt och klättra i resultatlistor eller vill bli starkare mellan repsen på gymmet gör alltså klokt i att klämma in lite matträning mellan intervall-, bänkpress- och backträningen.

En väl avvägd kost brukar räcka – men många vill komplettera med tillskott i olika former.

Här tipsar vi om kosttillskott, proteinpulver och en shaker som får nästa träningspass att kännas lite enklare.


Cellucor C4 Original

Pris: 213 kronor
Även om du planerat in ditt träningspass på eftermiddagen eller kvällen och vill ha energi till dess är det ett bra tips att ta kosttillskott redan på morgonen. C4 innehåller ingredienser som ger dig den ork du behöver för att inte tappa energi mot slutet.

Denna finns i många smaker, exempelvis hallon, vattenmelon, grönt äpple och – om du vill testa någonting udda – fruktpunsch! Räcker till 30 portioner.

Här kan du köpa Cellucor C4 Original.


ESN Ultrapure

Pris: 166 kronor
Kreatin hjälper musklerna att alstra mer energi under en fysisk aktivitet, och gör att du kan lyfta tyngre och oftare innan tröttheten gör sig påmind. Detta kreatinpulver är tillverkat av vegetabiliska råvaror, och lämpar sig väl även för veganer. Blanda med vatten eller juice, skaka och träna på.

Pulvret håller för 166 portioner, lika mycket som antalet inköpskronor.

Här kan du köpa ESN Ultrapure.


Optimum nutrition Whey

Pris: 626 kronor
Proteinpulver hjälper kroppen att bygga upp muskler och stödjer immunförsvaret, men ger också bättre återhämtning. Kan intas före, under och eller efter ditt träningspass.

Här kan du köpa Optimum nutrition Whey.


SmartShake Original Multi-Storage Shaker

Pris: 132 kronor
Det är ingen slump att den aktivt tränande målgruppen som regelbundet tar kosttillskott oftare syns med shakers istället för vanliga vattenflaskor. Shakers kan blanda aminosyror, vitamintillskott och proteinpulver. Denna stilrena shaker som designats för människor som är i farten säljs i färgerna svart, neongul, neongrön och neonblå.

Här kan du köpa SmartShake Original Multi-Storage Shaker.

Magnesiumklorid

Pris: 151 kronor
Hudvänligt kosttillskott för idrottare som dras med muskelspänningar och magnesiumbrist. Magnesiumklorid stöder funktionen av dina muskler, stärker immunsystemet och förebygger artärförkalkningar. Det sägs även fungera som ett naturligt medel mot nervositet och inre oro.

Här kan du köpa Magnesiumklorid.

Hitta fler kosttillskott för din träning här!