Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Knepen för att undvika råttor hemma

Att råka ut för en invasion av råttor är inte bara sommarens största skräck. Det är också skadligt, eftersom de små skadedjuren tuggar på kablar och sprider skräp runt om sig. Det kan bli en dyr historia - om du inte vet hur du undviker det.

På Amazon.se hittar du fler prylar för att undvika skadedjur

Till en början måste du rannsaka dig själv. Låter du sopor stå på farstutrappen över natten? Det är en öppen invit till råttfest. Låt därför bli med det. Finns det mängder av gropar eller hål i marken på tomten? Det är en bra grogrund för möss och råttor, eftersom det underlättar för dem. Se till att täta dem. Slutligen behöver du också se till att klippa gräset kontinuerligt. Högt gräs är nämligen en miljö som passar möss och råttor, eftersom de kan söka skydd i det höga gräset.

Det kan hända vem som helst, men genom att läsa den här artikeln har du större chans att det inte händer dig. Därför vill vi göra dig en tjänst redan nu, så att du för all framtid slipper det. Skulle det vara så olyckligt att du redan drabbats av råttor slänger vi med några produkter som fungerar som hjälp mot det också!

Här listar vi de bästa prylarna du behöver för att undvika råttor

Råttfälla, betesbox

Pris: 178 kronor

När du ska placera ut råttgift är det viktigt som tusan att du gör det säkert. För råttgift är inte att leka med. Det är giftigt för människor också, och det kan få stora konsekvenser om det hanteras ovarsamt. Därför är den här betesboxen bra, eftersom den leder råttorna till den – på ett säkert sätt (för människor åtminstone). Väl där går de mot en säker död.

Här kan du köpa den här produkten

Elektronisk råttfälla

Pris: 408 kronor

Har du råkat ut för råttor i hemmet, i stallet, i jordkällaren eller i garaget? Känn dig lugn. Den här elektroniska råttfällan är synnerligen effektiv, eftersom den tar kål på råttorna genom elektricitet. Det är smidigt, då du slipper oroa dig för att handskas med giftiga ämnen.

Här kan du köpa den här produkten

Musskrämmare

Pris: 435 kronor

Det är alltid lättare att handskas med skadedjur innan man drabbats av dem. Därför är det smart att alltid tänka proaktivt. En produkt som den här är därför klokt att investera i. Hur funkar då den här? Jo, genom att sända ut illavarslande ljudsignaler ser den här produkten till att möss och råttor håller sig borta.

Här kan du köpa den här produkten

Ultraljud för skadedjur

Pris: 255 kronor

Det som gör den här produkten värd att ha med på listan är att en enda är effektiv upp till 1200 kvm. Det innebär att du kan täcka ett område på 4800 kvm till ett pris om ynka 255 kronor. Det är svårslaget. Dessutom erbjuder leverantören en pengarna-tillbaka-garanti om du skulle vara missnöjd. Du har alltså inget att förlora på detta.

Här kan du köpa den här produkten

Ultraljud för skadedjur

Pris: 654 kronor

Egentligen spelar det ingen roll om du bor på landet eller mitt i stan. För den gemensamma nämnaren är snarare huruvida miljön lämpar sig för råttor. Råttor kan nämligen trivas både mitt i stan och ute på landet. Vill du vara på den säkra sidan? Då är det här den starkaste produkten vi länkar till. Det här är en maskin som sänder ut ultraljud som stör skadedjur till den milda grad att de inte vågar sig nära.

Här kan du köpa den här produkten

Hittar du inte vad du letar efter? Här kan du bläddra bland hela utbudet