Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Köksassistenten – din bästa vän i köket om tiden kniper

Åh nej. Det har varit en riktig skitdag på jobbet och du har lovat barnen att göra pizza ikväll. Hur löser du det när tiden och energin är begränsad? Jo, du investerar i en köksassistent!

Ett ännu större utbud kan du alltid hitta här

Visst kan det vara lite besvärligt att laga mat? Ponera att du jobbat över eller fastnat i trafiken. Nä, efter en lång dag på jobbet brukar bakning och avancerad matlagning stå långt ned på listan över viktiga saker att göra. Det behöver däremot inte vara så jobbigt. För det finns en lösning på problemet. En lösning som stavas köksmaskin (eller köksassistent – det är samma sak).

Vad är en köksassistent egentligen?

Vi börjar direkt med att reda ut frågan; vad är egentligen en köksassistent? Jo, en köksassistent är en apparat som hjälper dig både tillaga din mat och baka dina egna bakverk. Se det lite som en köksassistent som hjälper dig med grovgörat när du skall tillaga din första pizzadeg, din första egengjorda pasta eller till och med din första hemgjorda glass!

Läs mer: Här är de bästa robotdammsugarna

Så vad finns det för köksmaskiner allt välja mellan? Ett enkelt svar på den frågan är; väldigt många. Inte är det så överraskande när vi idag börjat bli allt mer måna om att göra saker själva. Teknologins snabba utveckling har gjort att vi fått det allt lyxigare, men inte glömmer vi att ingenting klår hembakat bröd. Därför presenterar vi dig köksmaskiner för att underlätta din vardag.

Så här ser marknadens bästa köksmaskiner ut just nu

Köksmaskin från Arendo 

Varumärket Arendo har ett brett utbud av köksrelaterade produkter. Den här köksmaskinen är en av dem. Här har du en kraftfull hjälpreda som ger dig den perfekta degen. Med sina 1 200 W kommer ditt bröd bli klart på nolltid. Med hjälp av sina sensorer blir degen utsatt för en konstant omrörningshastighet vilket då följer hur degen ändrar tjocklek. Med andra ord kommer den här apparaten fungera perfekt både på när degen är tunn och då den är tjock. 

Här kan du köpa den här köksmaskinen från Arendo

Köksassistent från Kenwood

Här har du en stilren pärla. Med sin stora skål blir den här köksmaskin perfekt för dig som är ute efter att tillaga mycket mat. Kanske är det pasta du vill göra i stora mängder för att sedan frysa in? Eller bröd så det räcker för hela familjen under veckan? Oavsett vad blir Kenwoods kapacitet på 6.7 liter perfekt för dig. Allt i rostfritt stål.

Här kan du köpa den här köksassistenten från Kenwood

Köksmaskin från Electrolux

#1 bästsäljaren på Amazon!

Varför inte unna sig ett helt paket på en gång? Electrolux EKM3710 är ett utmärkt köksmaskin, men inte skadar det att vi får med en mixer, köttkvarn, degkrok, grönsaksskärare, visp och flatblandare. Med andra ord har vi här ett helt paket av grejer! Att köksmaskinen dessutom har sex olika hastigheter är ett stort plus. Inte minst när det även finns ett läge för att krossa is!

Här kan du köpa den här köksmaskinen från Electrolux

Köksassistent från Domo

Här har du en maskin som snabbt blir din högra hand i köket. Med Domo som din högra hand kan du exempelvis blanda vispgrädden, skära potatisen eller strimla grönsakerna. Var inte heller rädd för att bli nerkladdad av din allierade köksmaskin, då den har ett genomskinligt stänkskydd med fyllningsöppning. Här ingår även en visp, degkrok och ballongvisp. Lustigt nog har Domo en ovanligt låg volym, trots att den har hela 1 500 W! 

Här kan du köpa den här köksassistenten från Domo

Köksmaskin från Smeg

Är du ute efter något lite lyxigare? Är du ute efter något som kommer få gäster att gapa stort när de kliver in i köket? Du behöver inte leta längre. Här har du en köksmaskin i 50-talsstil tillverkad av formpressad aluminium. Med hela 10 olika hastigheter är Smeg perfekt för dig som behöver en otroligt kraftfull maskin, men som också klarar av att göra mjuka rörelser. Samtidigt som den är vacker, såklart. 

Här kan du köpa den här köksmaskinen från Smeg

Ute efter något annat till köket? Tryck här!