Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Köksprylarna du inte visste fanns – men behöver köpa

Koka potatis rekordsnabbt, spara pengar och miljö på kaffet – och få perfekt temperatur på såserna.
Förenkla tillvaron i köket med dessa fem smarta grejer.

Amazon.se har ett brett sortiment av allt till ditt kök

Har du suckat över hur vissa småsaker i köket tar massa onödig tid? Eller varför du aldrig riktigt lyckas med favoriträtten? Då är det läge att investera i utrustningen hjälper dig på traven.

Sked med termometer

Med denna sked kan du snabbt mäta temperaturen när du blandar såser, gör sylt eller smälter choklad. LCD-skärmen mäter mellan 20 och 220 grader och skeden tål maskindisk. Termometern kan lossas från skeden och användas som stektermometer.Refill-kapslar till kaffet

Egen espressomaskin hemma är underbart, men kapslarna är både dyra och orsakar mycket sopor. Varför inte satsa på kapslar som du kan använda igen och igen? Du fyller enkelt på kaffet, sätter på locket och in i maskinen – klart!

Kan ej hitta produkten.
Elektrisk matlåda

Tröttnat på kön till mikron på jobbet? Denna matlåda värmer upp maten på egen hand, allt du behöver göra är att fylla lådan med mat! Lådan fungerar även utmärkt på utflykten eller om du är på resande fot i bilen – koppla bara in den till uttaget en stund innan du ska äta.

 

Mikrovågspåse för potatis

Mikra rå potatis? Ja, du läste rätt. Med denna påse kan du på bara fyra minuter laga potatis i mikron. Knepet som gör det möjligt är ångan som bildas inuti påsen när mikrovågsugnen körs på hög effekt. Sparar massor av värdefull tid i köket som du kan lägga på annat!


Skärhandskar

Att skära mat med en vass kniv kan vara rätt läskigt, men med ett par skärhandskar är dina händer och fingrar skyddade. Varje handske är tillverkad av 304 ringar med rostfritt stål, dessutom kan du anpassa passformen genom ett metallspänne. Diskas enkelt i maskin.


Här kan du spana in fler smarta prylar till köket

Läs mer:

Så gör du den perfekta carbonaran 

Skarpare knivar– knivset som gör matlagningen smidigare

Rengör din gjutjärnspanna rätt- 6 hållbara tips