Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kom i form hemifrån– här är allt du behöver

Har du gått i tankar om att också börja träna, fast hemifrån? Då har du hamnat helt rätt. För i den här artikeln kommer vi gå igenom precis de prylar du behöver för att kunna skapa det perfekta hemmagymmet. För visst vore det väl en dröm att slippa gå ut i kylan för att träna?

På Amazon.se kan du hitta ett stort sortiment av sport och fritid

Så du har bestämt dig för att skippa de kommersiella gymmen? Vi köper det. Det finns något riktigt lockande i att slippa pälsa på sig för att ta sig till dem. Dessutom är den rådande situationen också oviss, vilket kan tala för att man hellre stannar hemma. Däremot ska den rådande situationen inte behöva hålla dig borta från att träna.

För om du inte tränar ökar risken för komplikationer avsevärt i framtiden. Det är helt enkelt inte värt det. Se därför till att göra dig själv en tjänst, genom att investera i ett hemmagym. Förslagsvis placerar du det i källaren. Eller varför inte i ett outnyttjat rum, nu när barnen flyttat ut?

 

Men vet du vad du behöver för att kunna träna hemma? Om inte, så listar vi här nedan den utrustning vi rekommenderar att du spanar in för att kunna bygga ditt dröm-hemmagym

 

Skivstång – fullt paket

Nyckeln till en vältränad kropp är såklart kosten, men det är inte vad vi fokuserar på främst idag. Idag fokuserar vi nämligen på träningsredskapen – och då är nyckeln till en vältränad kropp en skivstång. Den möjliggör så otroligt många övningar, samtidigt som den tvingar din kropp att balansera tyngden. En skivstång är ett fundament i ditt hemmagym. I det här paketet följer också 100 kg vikter, talk och grepp med.

Skyddsmatta – gummiplattor

En annan mycket viktig del i ditt hemmagym är såklart skydd för golvet. För tänk bara på vilka otroliga skador vikterna kan orsaka på golvet. Det är helt enkelt inte värt det. Se därför till att köpa det här paketet med 18 delar.

Hantelset 20 kg

Tack vare ett hantelset kan du träna vissa muskelgrupper mer isolerat. Vilka då kanske du undrar? Det kan vara dina axlar, biceps, triceps eller underarmar. Ett hantelset på 20 kg är en bra start för att bygga muskler i ditt nya hemmagym.

Träningsband 5-pack

Vill du träna dina ben- och rumpmuskler? Då är ett träningsband nästan ett måste. Dessutom är det ett så enkelt sätt att träna på, eftersom du bara sätter de runt låren och rör dig runt rummet med. Effektiv, prisvärt och mycket utmanande.

Justerbar viktbänk

Genom att ha en justerbar viktbänk i hemmagymmet kommer du kunna nå muskelgrupper som du inte kan nå utan en viktbänk. Exempelvis kommer du nu kunna träna både övre bröstmusklerna och de nedre bröstmusklerna, med resultat du bara kan drömma om. För den som är seriös med sin träning är en viktbänk ett måste.

Nero Sports Löpband

Värm upp och få upp pulsen med detta smidiga löpband. Perfekt att även köra motionsvändan på när vädret är mindre inbjudande. Med kraftfull 600 watt motor, 12 olika program och en LED-display som visar hastighet, avstånd och förbrända kalorier så är detta löpband allt du behöver. Dessutom hela 2 års garanti på både ram och alla delar. Fälls ihop för enkel förvaring.

Här kan du spana in lite härliga sportplagg till träningspasset 

Läs mer:

Kicka igång året med träning – här är utrustningen du behöver

Bästa tipsen för att hålla igång träningen

Ett hälsosammare 2022 – 5 receptböcker som förenklar nyårslöftet