Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kom i form på cykeln – i ditt vardagsrum

Höst, rusk och kyla.
Det är faktiskt okej att tycka det är skönare att stanna inne då.
Men träningen behöver inte uteslutas för den saken – så här kan du enkelt ta motionen in i vardagsrummet.

Se ett stort utbud av träningscyklar på Amazons.se

Cykling utomhus året runt är inte för alla. Det är faktiskt inte något som du behöver hymla med. Faktum är att träning inomhus är att föredra när kylan piskar en i ansiktet. Men cykling som träningsform går att bevara även under de kyligare månaderna – och det krävs inte att du tar dig till gymmet för det.

Numera finns det mängder av smidiga träningscyklar som går in i ditt hem utan att ta för mycket plats. Flera av cyklarna är dessutom hopfällbara och tar således än mindre plats när du inte vill ha den framme. Men visst lockar det lite mer än rusket utomhus – att slå på din favoritserie samtidigt som du sätter dig på cykeln i vardagsrummet och trampa i takt med avsnitten. Rätt vad det är så är du i mål med dagens träning.

Här tipsar vi om några flexibla träningscyklar som du kan ha i hemmet.

Motionscykel, Ultrasport
Pris: 1 649 kronor
En bästsäljare som inte tar mycket plats i hemmet, tack vare fällmekanismen och den böjda konstruktionen. Den är enkel att montera och komma igång med, och har åtta olika motionsnivåer. Finns både med och utan ryggstöd.

Här kan du läsa mer om och köpa cykeln

Mini träningscykel, SportPlus
Pris: 1 384 kronor
Bor du mer spartanskt eller har du helt enkelt inte plats för någon stor cykel? Då är den här minicykeln med endast pedaler ett perfekt alternativ för dig som ändå vill ha möjlighet till den typen av träningsform på hemmaplan.

Här kan du läsa mer om och köpa minicykeln

Motionscykel, Nero Sports
Pris: 3 158 kronor
Om du är ute efter något lite mer avancerat kan du blicka mot denna modell. Här har vi skärm- och smartphone-hållare, plats för vattenflaska (som även ingår), pulssensorer, pulsmätare, en mjuk och skön sadel. Den är justerbar och lättanvändlig, och LCD-skärmen ger lite känsla av lyx.

Här kan du läsa mer om och köpa cykeln

Träningscykel, Himaly
Pris: 1 818 kronor
En träningscykel för hela kroppen. Använd hantlarna samtidigt som du cyklar och känn hur du får in fler övningar i ditt pass – utan att behöva en massa andra redskap.

Här kan du läsa mer om och köpa cykeln

Se hela utbudet av träningscyklar här