Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kom i form till sommaren – träningskläderna du måste ha

Beach 2022 i sikte!
Men visst är det mycket roligare att träna i snygga kläder?
Här är fem prylar du bara måste ha.

Våren ligger i luften och vad är bättre än att komma igång med träningen? Då kan du även passa på att uppdatera träningsgarderoben en smula – trivs du i träningskläderna går kanske träningen lite smidigare också. Nedan tipsar vi om sköna träningskläder med fokus på att köra utomhus. Varför inte springa, ta en powerwalk eller köra utegym?

Läs mer: Så får du ett sexpack – redan till sommaren

Skor med stöttande sula

Jämför pris på Prisjakt:

Satsa på ett par allround-skor som gör att du både kan springa, gå och träna i. Viktigast är att skorna har en bra stabilitet, ordentlig dämpning och en sula som klarar av flera olika typer av underlag.  Skon ska så klart passa din fot på bästa sätt. De stora välkända märkena har generellt slitstarka skor, så de brukar vara ett säkert köp.

Här kan du köpa de här träningsskorna

Tröja som andas

En bra träningströja ska sitta skönt, fånga upp svetten och snabbt bli torr igen. En blandning av bomull och polyester har exakt dessa egenskaper.

Här kan du köpa den här t-shirten

Tights med mycket stretch

Killar, det är bara att kapitulera – träningstights är oerhört sköna att ha på sig och de finns i herrstorlekar. Stretchiga för bra rörlighet och luftiga men ändå lagom värmande.

Här kan du köpa de här tightsen

Vindtålig och lätt löparjacka

Sätt färg på uteträningen! Med en extremt lätt men vindtålig löparjacka slipper du frysa på morgonjoggen. Den här modellen finns dessutom i fler färger.

Här kan du köpa den här träningsjackan


Handskar

Även om temperaturerna stiger kan det fortfarande vara rätt kallt, framförallt på kvällarna. Då är det skönt med ett par lagom varma handskar. Och så syns du bra i mörkret!

Här kan du köpa träningshandskarna

Vill du hellre bläddra själv? Klicka då här