Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kom igång med yoga: detta behöver du

Funderar du på att prova yoga för första gången? Räds inte. Det är så enkelt att komma igång. Du behöver varken förkunskaper eller dyr utrustning. Dessutom har yoga en fantastisk påverkan på ditt mående. Vi lovar!

På Amazon.se kan du bläddra bland alla yoga-relaterade prylar

Miljoner människor världen över yogar varje dag. Det är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med dig; ditt sinne och din kropp. När du tänjer på dina muskler släpper din kropp ifrån sig endorfiner, som i sin tur gör dig lyckligare. Om du i kombination med det också praktiserar andningsövningar blir resultatet ett lyckligare och lugnare liv.

Vi har upptäckt att det dessutom är väldigt enkelt att inkorporera yoga i vardagen, eftersom du slår flera flugor i en smäll. Du tränar, får egentid, minskar stress och finner balans – både emotionellt och fysiskt. Sayonara självtvivel, sömnlösa nätter och stress i vardagen. 

Men om du inte är helt säker på hur du ska göra för att introducera yogan i din vardag, kommer här några enkla tips.


Yogamatta
Pris: 247 kronor
Det finns ofta yogamattor att låna på studion eller gymmet, men i ärlighetens namn är det inte särskilt hygieniskt. Därför är det första du behöver investera i en yogamatta. KG Physios yogamatta håller hög nivå. Den är designad i ett mjukt och svettbeständigt material, vilket innebär att du kommer kunna använda den i många år. Dessutom har den här mattan en ruggad non-slip-yta.

Här kan du köpa den här yogamattan


Yoga blocks
Pris: 153 kronor
Det brukar inte ta särskilt lång tid innan man inser var man är mer, eller mindre, rörlig. För den som vill ha lite stöd i vissa rörelser och övningar är ett par yoga blocks en bra investering. Vad de gör? De underlättar stretchingen och gör att du träffar rätt – även i de övningar du är mindre rörlig i. De brukar dessutom vara skönare att luta sig mot än ett vanligt underlag är.

Här kan du köpa de här blocken


365 Days of Yoga: Daily Guidance for a Healthier, Happier You
Pris: 86 kronor
Kanske vill du förstå varför din kropp och ditt sinne reagerar så bra på yoga? Då är 365 Days of Yoga: Daily Guidance for a Healthier, Happier You helt rätt bok för dig. För när du läser den här boken förstår du de fysiologiska förklaringarna till hur stretching, styrka, mindfulness och andningsövningar påverkar dig. Det här är en investering för den som vill gå på djupet med sig själv.

Här kan du köpa den här boken


Aroma diffuser
Pris: 266 kronor
En aromspridare är ett måste för den som vill skapa en genuin upplevelse i sitt yogarum. Just den här modellen från Simpeak har en färg- och tidsfunktion som går att ställa in utefter tycke och smak. Du behöver inte heller oroa dig för att köra slut på maskinen, eftersom den stänger av sig själv när vattnet är slut. Perfekt för din alldeles egna yogastudio.

Här kan du köpa den här aromspridaren


Yogapall
Pris: 1500 kronor
FeetUps yogapall är det som skiljer agnarna från vetet. Det är den utrustning som krävs för att ta yogandet till nästa nivå. Dessutom är det en väldigt rolig grej att ta med i träningen, eftersom det utmanar och stimulerar hela kroppen.

 

Här kan du köpa FeetUps yogapall